Η αλυσίδα Expert μέσω του δικτύου της Εικόνα-Ήχος, εγκαινίασε το νέο μεγάλο κατάστημά της στη Λάρισα, το Σάββατο 7/3, στην Περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων.

expert-larissa_070309Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας Expert στην πόλη της Λάρισας και το τρίτο στο νομό, μαζί με αυτό των Φαρσάλων. Με το άνοιγμα του καταστήματος η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η κίνηση των επισκεπτών ήταν αμείωτη, το ενδιαφέρον έντονο και η ανταπόκριση μεγάλη. Η βραδιά πλαισιώθηκε από πλούσια θεματικά δρώμενα, όπως ξυλοπόδαροι, κληρώσεις πολλών δώρων, βεγγαλικά και άλλα, καθώς και το παρόν έδωσε το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά». Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Σατσίδης.

Το νέο κατάστημα στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο Cosmos, σε ένα σύγχρονο χώρο 2.000 τ.μ., διαθέτει μεγάλο και άνετο parking και απασχολεί 20 άτομα της τοπικής κοινωνίας. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών αλλά και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και gadgets.

Η Expert, με 116 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα έρχεται με το σύγχρονο κατάστημα στη Λάρισα να ενισχύσει την προσπάθειά της για προσφορά ποικιλίας προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, δημιουργώντας καταστήματα ανάλογα με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων.