Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές βραβεύουν την Info-Quest ως τον κορυφαίο διανομέα της νοτιοανατολικής Ευρώπης στα “EMEA Channel Academy 2009 Awards”.

info-questΤο βραβείο «South East Europe Distributor of the Year 2009» απένειμαν οι μεγαλύτεροι διεθνείς κατασκευαστές στην Info-Quest, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “EMEA Channel Academy 2009 Awards” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, έχοντας ως στόχο τη διασύνδεση και παραγωγική συνεργασία μεταξύ κατασκευαστών και διανομέων.
Πλέον των 100 στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού πληροφορικής ψήφισαν τους διανομείς της προτίμησής τους, λαμβάνοντας υπόψη την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στις αγορές της ευρύτερης περιοχής της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Τα κριτήρια επιλογής περιελάμβαναν παραμέτρους, όπως η αύξηση των πωλήσεων, το εύρος του καναλιού, η πιστωτική πολιτική, τα προγράμματα χρηματοδότησης, η διαχείριση και διακίνηση αποθέματος, καθώς και η δέσμευση του μεταπωλητή στην ανάπτυξη της αγοράς.
Η βράβευση της Info-Quest είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προέρχεται από την ίδια την αγορά και συγκεκριμένα τους διεθνείς κατασκευαστές, που αναγνωρίζουν τη βαρύτητα της συνολικά προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών της εταιρείας στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η Info-Quest, αποτελεί για πολλά συναπτά έτη την μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών της ελληνικής αγοράς. Έχοντας αναπτύξει τις κατάλληλες συνεργασίες, δομές και υπηρεσίες, η εταιρεία παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, όλα τα μέσα προκειμένου να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες έγκαιρα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.