Mp3 ακουστικά στο τρένο, μουσική στη… διαπασών στο σπίτι και η playlist στον υπολογιστή δεν έχει τελειωμό. Χαρίστε ακόμα πιο έντονο “ρυθμό” στη ζωή σας με 4 gadgets.

3.Griffin Dj CableΕάν δεν αντέχετε ένα 24ωρο χωρίς ροκ, electro, pop ή funky μουσική, τότε τα παρακάτω gadgets πρέπει να προστεθούν στη λίστα με τα… ψώνια σας!

 

Griffin DJ cable
Ένα gadget αφιερωμένο στους DJs. Το “έξυπνο” Dj cable έχει βγει στην αγορά για όσους θέλουν να παίζουν μουσική (επαγγελματικά ή μη) μέσω του iPad και όχι του laptop τους. Ουσιαστικά, είναι ένα καλώδιο splitter με δυο κανάλια: το αριστερό στέλνει ήχο από το master out και το δεξί από την έξοδο cue.

 

Με άλλα λόγια, οι DJs είναι σε θέση να ακούνε το κομμάτι, που παίζει εκείνη τη στιγμή, από το ένα ακουστικό και από το άλλο να προγραμματίζουν το mp3 που θα ακουστεί σε λίγα λεπτά!

 

Sony Zx Series Black-Red
Zx Series Black-RedΑκουστικά που “απογειώνουν” την αναπαραγωγή μουσικής, είτε πρόκειται για τραγούδια με μπάσο, είτε με ψηλές νότες. Ανεξάρτητα από την ένταση της μουσικής, τα Sony Zx Series δεν αλλοιώνουν τον ήχο, αφού κινούνται με 104 decibel ανά miliwatt και εύρος 6-25.000 Hz.

 

Βέβαια, το design τους κλέβει την προσοχή χάρη στο φινίρισμα αλουμινίου και το συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος.

 

 

Logitech Z 523
4.LOGITECH Z 523Απολαύστε μουσική στη… διαπασών με το επιτραπέζιο σύστημα ηχείων 2.1 Z 523 της Logitech! Ο κρυστάλλινος ήχος θα γεμίσει κάθε γωνία του δωματίου σας, με την ισχύ των ηχείων να φτάνει τα 40W και του Subwoofer τα 21W. Συνδέστε τα εύκολα στο σπίτι ή το γραφείο, καθώς το μικρό τους μέγεθος τα μετατρέπει σε ευέλικτα.

 

Μπορείτε να τα συνδέσετε μέσω του universal 3.5 mm jack σε laptop, smartphones και mp3/mp4, ρυθμίζοντας, παράλληλα, το βάθος του μπάσου στο επιθυμητό όριο.

 

Pillow Speakers

5.sound pillowΞεκουραστείτε πάνω στο Pillow Speakers και χαλαρώστε υπό τον ήχο των top τραγουδιών της συλλογής σας. Πρόκειται για ένα μαξιλάρι με ενσωματωμένα ηχεία που κάνει τον ύπνο πιο “μουσικό”… χωρίς την ανάγκη ακουστικών! Συνδέεται μέσω καλωδίου 3,5mm με το mp3, το tablet ή το smartphone σας και σας δίνει την ευκαιρία να κοιμηθείτε με ηχητικό backround χωρίς να ενοχλείτε τους συγκατοίκους σας.