Η Intersys υλοποιεί έργο ανάπτυξης ηλεκτρονικών υπηρεσιών στα πλαίσια της χρηματοδοτούμενης από την Κοινωνία της Πληροφορίας δράσης “e-services”.

intersysΤο ύψος του έργου που υλοποιεί η Intersys ανέρχεται στα 50.000€ και χρηματοδοτείται τμηματικά από την Κοινωνία της Πληροφορίας στα πλαίσια του προγράμματος ενίσχυσης των επιχειρήσεων για την υλοποίηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών “e-services”. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του μέτρου του Υπουργείου Ανάπτυξης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας που στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων για την εισαγωγή τους στην Ψηφιακή Οικονομία.
Το έργο που υλοποιεί η Intersys αφορά στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής e-shop προς τους πελάτες της Χονδρικής αλλά και Λιανικής της πώλησης, στη διαχείριση, οργάνωση και παρουσίαση των προϊόντων που διαθέτει η Intersys στην Ελληνική αγορά, στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποστήριξης μέσω ενός οργανωμένου συστήματος βλαβοληψίας, αλλά και στην παροχή πληροφοριών για χρήση από τους εκπροσώπους του Τύπου και το κανάλι διάθεσης της εταιρείας.
Η Intersys επέλεξε την Atcom AE για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της στην παροχή web υπηρεσιών και στην ανάπτυξη και υλοποίηση συναφών εφαρμογών. Το έργο βασίζεται στην πλατφόρμα Netvolution™ η οποία προσφέρεται για τη δημιουργία ενός εύχρηστου και λειτουργικού διαδικτυακού περιβάλλοντος, κατάλληλου για τη διενέργεια εμπορικών συναλλαγών μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Παράλληλα, υποστηρίζει την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες προς τους πελάτες, συνεργάτες αλλά και τον Τύπο υπηρεσίες της Intersys και θα επεκτείνουν τη δυναμική και την εμβέλεια της εταιρείας με την ορθολογιστική χρήση των ηλεκτρονικών μέσων.