Τοποθετώντας μια 4G κάρτα SIM στο φορητό WiFi hotspot της TP-Link, δεν θα χρειαστείτε κανένα password ξένων WiFi δικτύων, όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

M7350(UN)1.0_15Ετοιμάζεστε για διακοπές και η βαλίτσα σας έχει γεμίσει με συσκευές που χωρίς σύνδεση στο internet φαντάζουν περιττές; Απολαύστε τις αρετές μιας ταχύτατης σύνδεσης στο διαδίκτυο, όπου κι αν βρίσκεστε και από όλες σας τις φορητές συσκευές ταυτόχρονα, με τη βοήθεια του M7350.

 

Πρόκειται για ένα φορητό WiFi hotspot που υποστηρίζει 4G LTE κάρτες SIM, με ταχύτητες λήψης έως 150Mbps και αποστολής έως 50Mbps! Στο προσωπικό δίκτυο που θα δημιουργήσετε μπορούν να συνδεθούν έως και 15 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ όλες οι απαραίτητες πληροφορίες εμφανίζονται στην ΤFT οθόνη, δίχως να απαιτείται κάποιο login στο web interface του διαχειριστικού περιβάλλοντος.

 

M7350(UN)1.0_18Η πρωτοποριακή αυτή οθόνη καθιστά εύκολη την παρακολούθηση της ροής των δεδομένων, ώστε να μην ξεπερνάτε το μηνιαίο όριο του παρόχου σας. Επιπρόσθετα, χάρη στο πλήκτρο «Menu», μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το είδος του δικτύου, την περιαγωγή και την μπάντα συχνοτήτων, να δείτε τους κωδικούς και το όνομα του δικτύου.

 

Το M7350 σάς απαλλάσσει, εφόσον το επιθυμείτε, ακόμα και από τα καλώδια ρεύματος, καθώς η μπαταρία των 2550 mAh εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομίας, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο σε πολύωρα ταξίδια.

 

M7350(UN)1.0_16Το ασύρματο δίκτυο WiFi που δημιουργεί είναι dual band, οπότε μπορείτε να επιλέξετε την παραδοσιακή συχνότητα των 2.4GHz ή την ταχύτατη και λιγότερο κορεσμένη των 5GHz, συμβατή όμως μόνο με νεότερες συσκευές.

 

Ταυτόχρονα, το M7350 διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης micro SD για αποθήκευση δεδομένων έως 32GB. Ετσι, μπορείτε να έχετε κοινόχρηστα δεδομένα στο τοπικό σας δίκτυο, τα οποία μπορείτε να προσπελάσετε ακόμα και από smartphones ή tablets, με τη βοήθεια κατάλληλων δωρεάν εφαρμογών (π.χ. ES Εξερεύνηση Αρχείων για Android ή Εξερεύνηση Αρχείων για iOS).

 

Πλεονεκτήματα
– 4G LTE ταχύτητες λήψης έως 150Mbps και αποστολής έως 50Mbps
– Ασύρματο δίκτυο WiFi 2.4GHz ή 5GHz, κατ’ επιλογή
– Ταυτόχρονη σύνδεση έως και 15 συσκευών
– Ενσωματωμένη μπαταρία 2550 mAh με αυτονομία έως 10 ώρες
– Φορητή και συμπαγής σχεδίαση, ιδανική για ταξίδια
– Υποδοχή micro USB για ευέλικτη φόρτιση
– Οθόνη 1.4 ιντσών για να βλέπετε την κατάσταση λειτουργίας με μια ματιά
– Πλήκτρο «Menu» για εύκολη πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις
– Υποδοχή κάρτας μνήμης micro SD (έως 32GB) για αποθήκευση και τοπικό διαμοιρασμό αρχείων
– Υποστηρίζει δίκτυα 4G/3G/2G

Eνδ. τιμή: 139,9 ευρώ