Μια «χορταστική» οθόνη 17.3 ιντσών σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής στα γραφικά, στον ήχο και στον επεξεργαστή υπόσχονται ένα laptop που είναι ικανό να καλύψει κάθε “θέλω” σας.

Qosmio_X70-B_Full_Product_03O Qosmio X70 είναι ιδανικός για απαιτητικούς χρήστες και λάτρεις των πολυμέσων που αναζητούν αρκετή ισχύ για να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες και βίντεο, να απολαύσουν παιχνίδια και να αναπαράγουν ταινίες στη μεγάλη 17.3 ιντσών οθόνη του.

 

Αυτή, άλλωστε, είναι και η πρωταγωνίστρια της σύνθεσης του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή, καθώς δεν διακρίνεται μόνο για το μέγεθός της. Συγκεκριμένα, διαθέτει ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels) και φωτεινότητα 300 Nit, έτσι ώστε να αναδεικνύει στο μέγιστο τις συναρπαστικές εικόνες που παράγει η… θηριώδης κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 M265X με 4GB GDDR5 αυτόνομης μνήμης.

 

Η συγκεκριμένη κάρτα, μάλιστα, μπορεί να παράγει εικόνα ανάλυσης 4K, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ την ποιότητα του Full HD και την οποία μπορείτε να προβάλλετε μέσω θύρας HDMI σε οποιαδήποτε Ultra HD τηλεόραση. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα ασύρματης συνδεσιμότητας Intel WiDi επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν ταινίες, βίντεο, φωτογραφίες ή μουσική, σε συμβατές τηλεοράσεις χωρίς τη χρήση καλωδίων. Εξίσου εντυπωσιακός εμφανίζεται ο X70 και στον ηχητικό τομέα, χάρη στα harman/kardon ηχεία, αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Toshiba και ενισχυμένα με DTS Sound για ένταση στον ήχο με πλούσια μπάσα.

 

Ισχυρές επιδόσεις
Ο Qosmio X70 είναι εξοπλισμένος με τεχνολογίες που ενισχύουν την απόδοση του φορητού υπολογιστή, επιτρέποντας στους χρήστες να διεκπεραιώνουν απαιτητικές εργασίες (επεξεργασία video, φωτογραφίας κ.λπ.) και να έχουν ατέλειωτες ώρες gaming. Εκτός, λοιπόν, από την εξαιρετική κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 M265X, μεταξύ των τεχνικών χαρακτηριστικών, ξεχωρίζει και ο επεξεργαστής Intel Quad Core i7 που διευκολύνει την υλοποίηση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα, παρέχοντας άριστη απόδοση για καλύτερη εμπειρία χρήσης PC.

 

imagesΟι χρήστες διαθέτουν άφθονο χώρο για να αποθηκεύσουν παιχνίδια, ταινίες και αρχεία άνετα με την επιλογή υποστήριξης 2TB HDD ή 1TB SSHD, ενός υβριδικού δίσκου που παντρεύει τις ταχύτητες ενός SSD με τη χωρητικότητα ενός «παραδοσιακού» σκληρού δίσκου.

 

Από τη φαρέτρα πλεονεκτημάτων του X70 δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο θύρες USB 3.0 και δύο USB 2.0. Το ενσωματωμένο Blu-ray BD-RE (XL) drive επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών HD εν κινήσει και την ασφαλή αποθήκευση αρχείων με χωρητικότητα 100 GB. Τέλος, μπορείτε να ανταλάσσετε φωτογραφίες και άλλα αρχεία πολυμέσων μεταξύ συσκευών μέσω Bridge Media UHS-II SD card slot, το οποίο ενισχύει την υψηλή παραγωγικότητα με ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 17.3 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels (Full HD), 300 NIT και οπίσθιο φωτισμό LED
Επεξεργαστής: 4ης γενιάς Intel Quad Core i7
Χωρητικότητα: Εως 2TB HDD ή 1TB SSHD (solid state hybrid drive)
Μνήμη: Εως 16GB DDR3L RAM (1,600MHz)
Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI-out με υποστήριξη Ultra HD support, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (με 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, Bridge Media UHS-II SD/SDHC slot, ακουστικά/μικρό-
φωνα, Kensington κλείδωμα
Επικοινωνία: Intel Dual Band Wireless-AC 3160, Intel WiDi, τεχνολογία wireless display, Bluetooth 4.0, HD webcam με διπλά μικρόφωνα
Ηχος: Harman Kardon ηχεία με ενίσχυση DTS Sound
Γραφικά: AMD Radeon R9 M265X γραφικά με 4GB GDDR5 VRAM και
τεχνολογία AMD Enduro
ODD: Blu-ray BD-RE (XL) drive
Λειτουργικό: Windows 8.1
Πληκτρολόγιο: Εκτός πλαισίου κόκκινο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο πλακιδίων
Διαστάσεις: 41,3×26,8×2,84/3,31 εκ.
Βάρος: 2,9 κιλά