Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων της Chevrolet θα κρατήσουν το smartphone σας μακριά από την υπερθέρμανσή, όσο αυτό φορτίζει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διαδρομών σας.

chevrolet-launches-a-2_1024x0wΠολλά από τα καινούργια Chevy οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του Volt, του Cruze και του Impala θα περιλαμβάνουν ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού AC στη μέση του αυτοκινήτου, εκεί δηλαδή που συχνά αφήνετε το κινητό σας (μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων).

 

Αυτή τη λύση επινόησε η Chevrolet για τα smartphones των χρηστών που κάνουν μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητό τους μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού.

 

Το σύστημα, το οποίο ονομάζεται Active Phone Cooling, πέρα από την ασύρματη φόρτιση, δεν θα αφήσει το κινητό να βλαπτεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου, αλλά θα το κρατά στη “δροσιά”. Ωστόσο, για να λειτουργεί η “θήκη” θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τον κλιματισμό στην κύρια καμπίνα.

 

«Καινοτομία δεν σημαίνει ότι ανακαλύπτουμε τον τροχό”, εξηγεί ο μηχανικός Dan Lascu των οχημάτων Chevrolet Impala. “Μερικές φορές η απλότητα προσφέρει την πιο κομψή λύση σε ένα πρόβλημα”, συνεχίζει ο ίδιος.