Η hellas online αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση, παρουσιάζοντας τη νέα ψηφιακή τηλεοπτική εμπειρία hol tv.

hol_tvΗ νέα υπηρεσία της hellas online προσφέρει ψηφιακή τηλεόραση νέας γενιάς, πρόσβαση σε video club και μια σειρά πρόσθετων εφαρμογών που ζωντανεύουν τον κλασσικό τηλεοπτικό δέκτη, μετατρέποντάς τον σε διαδραστικό κέντρο ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας.

Ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών η hol tv προσφέρει:

  • Νέα ειδησεογραφικά, ενημερωτικά, μουσικά, παιδικά, αθλητικά κανάλια από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο και δωρεάν τα μεγαλύτερα ελληνικά, όλα σε ψηφιακή μετάδοση.
  • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) για να έχετε στον δέκτη σας την απόλυτη εμπειρία τηλεθέασης.
  • Video Club με εκατοντάδες ταινίες νέας κυκλοφορίας, προσφέροντας ποικιλία και ευρύτητα επιλογών ακόμα και στον πιο απαιτητικό θεατή. Παράλληλα, ως ειδική προσφορά παρέχεται εντελώς δωρεάν ένας μεγάλος όγκος αθλητικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.
  • Εύκολη, στιγμιαία ή/και αυτόματη εγγραφή ζωντανού προγράμματος ώστε να μην χάνετε ποτέ την αγαπημένη σας εκπομπή
  • Δυνατότητα “παγώματος” και “επανάληψης” του ζωντανού προγράμματος ώστε να βλέπετε εσείς τα “replay” που θέλετε.
  • Ηλεκτρονικά στον τηλεοπτικό σας δέκτη το αναλυτικό πρόγραμμα 14 ημερών των καναλιών για εύκολη αναζήτηση των ταινιών ή των εκπομπών που σας ενδιαφέρουν.
  • Προβολή φωτογραφιών και αναπαραγωγή μουσικής από το PC απευθείας στον τηλεοπτικό δέκτη.

Η νέα εμπειρία hol tv πλαισιώνεται από την παρουσίαση του portal της υπηρεσίας www.holtv.gr όπου σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά της, ειδικά διαμορφωμένα demo, πληροφορίες για το περιεχόμενο του Video Club  και όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα και του λιγότερο εξοικειωμένου χρήστη στην νέα αυτή ψηφιακή εμπειρία.

Οι τιμές διάθεσης της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συνοδεύονται από μια ειδική προσφορά για τους νέους συνδρομητές που θα αποκτήσουν την υπηρεσία hol tv έως την 31η Μαΐου 2009.

  • Μηνιαία συνδρομή από € 15 μόνο € 9,90 για έναν ολόκληρο χρόνο.
  • Χρεώσεις ταινίας για 24 ώρες από το hol video club που ξεκινούν από € 0,99.
  • Τέλος ενεργοποίησης από € 99 μόνο € 49,90.

Η hellas online επιλέγοντας τους κορυφαίους συνεργάτες στον χώρο του IPTV παγκοσμίως, όπως τη Microsoft για την πλατφόρμα παροχής της υπηρεσίας (Mediaroom), τη Motorola για τον αποκωδικοποιητή και την Alcatel για την ολοκλήρωση των τεχνικών υποδομών, διαμορφώνει μία από τις πιο καινοτόμες, ευέλικτες και φιλικές προς τον χρήστη προτάσεις  στον χώρο της οικιακής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Η υπηρεσία hol tv προσφέρεται πανελλαδικά σε όλα τα σημεία παρουσίας του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της hellas online μέσω πλήρους αδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου και η διαθεσιμότητά της μπορεί εύκολα να ελεγχθεί στο www.holtv.gr ή και στο  www.hol.gr.