Το app Scanner Pro 6 απλοποιεί τη σάρωση εγγράφων με “όπλο” το iPhone, καθώς χρησιμοποιεί έξυπνα την κάμερα, μεταφέροντας ένα έγγραφο… στο smartphone σας!

scanner-pro-6-for-iosΕάν θέλετε να σαρώσετε ένα έγγραφο, η τελευταία έκδοση του Scanner Pro app, το οποίο βγήκε πρόσφατα στην αγορά για τους iOS χρήστες, προσφέρει μερικές έξυπνες επιλογές που κάνει τη σάρωση εγγράφων ακόμα ευκολότερη.

 

Με το Scanner Pro 6 δεν χρειάζεται να ευθυγραμμίσετε τέλεια το έγγραφο στην οθόνη, διότι η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει τις άκρες του και να μετατρέψει την εικόνα σε ορθογώνιο σχήμα.

 

Παράλληλα, ρυθμίζει τη φωτεινότητα και την αντίθεση, έτσι ώστε, ακόμα και αν τραβήξετε μια φωτογραφία σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, να είστε σε θέση να διαβάσετε σε τι αναφέρεται το φύλλο χαρτιού που σαρώνετε.

 

Ένα ακόμα “ατού” του είναι η σάρωση από… την οθόνη κλειδώματος – χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή λειτουργεί με βάση τη “σάρωση ραντάρ” που σας αφήνει να σαρώνετε έγγραφα, πατώντας “κλικ” απλώς πάνω την κάμερα του τηλεφώνου από την οθόνη κλειδώματος.

 

Έτσι, είστε σε θέση να σαρώσετε πολλαπλά έγγραφα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να απολαύσετε υψηλής ποιότητας εικόνα, χωρίς “θορύβους” και κουνήματα. Στο τέλος, μπορείτε ακόμα και να στείλετε τα σαρωμένα έγγραφα στο email, το fax ή τον εκτυπωτή σας.

 

Το Scanner Pro 6 είναι διαθέσιμο στο App Store με $ 2,99.