Τα δαχτυλίδια αποκτούν… νοημοσύνη και σας ενημερώνουν για κλήσεις, ενημερώσεις στα social media, μηνύματα και για τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε τα top «έξυπνα» κοσμήματα.

1-smarty-ring-1Ποια smartwatches; Ερχονται τα smart rings! Κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν την πόρτα, το tablet ή το smartphone σας, μεταφέρουν δεδομένα και σας ειδοποιούν για κλήσεις ή μηνύματα που έχετε στο κινητό σας.

 

Ξεχάστε, λοιπόν, τη δυσάρεστη στιγμή που όλοι σάς αντιλαμβάνονται στο meeting της δουλειάς σας να κοιτάτε ένα μήνυμα που σας έστειλαν, το άγχος που σας πιάνει μέχρι να βρείτε το τηλέφωνο που χτυπάει μέσα στην τσάντα σας ή στο άλλο δωμάτιο και απολαύστε όλο τον κόσμο αφημένο… στα δάχτυλα του ενός χεριού σας!

 

Τα έξυπνα δαχτυλίδια δεν έχουν έρθει ακόμα στην ελληνική αγορά, αλλά κάποια από αυτά μπορείτε να τα προπαραγγείλετε. Τα περισσότερα είναι αδιάβροχα, όπως είναι λογικό, ώστε να μην τα βγάζετε στιγμή από το χέρι σας, ενώ πολλά από αυτά δεν χρειάζονται καν φόρτιση. Είναι, επίσης, αυτονόητο πως δεν χρειάζεται να απασχολείτε και τα δύο χέρια για να στείλετε ένα μήνυμα, όπως συμβαίνει με τα smartwatches ή με κάποια smartphones. Το design τους είναι μοντέρνο και συνήθως unisex, αν και υπάρχει μοντέλο ειδικά για γυναίκες.

 

Εάν σας αρέσει ο αθλητισμός, αλλά σας φαίνεται κουραστικό να παίρνετε μαζί το κινητό σας, ένα smart ring θα σας βολέψει απόλυτα. Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να σας ειδοποιήσει εκείνο για αυτόν που σας καλεί, μπορεί να μετρήσει τις θερμίδες που καίτε, πόσα χιλιόμετρα έχετε τρέξει και γενικά, να είναι ο βοηθός σας στη γυμναστική.

 

MOTA SmartRing
2.-MOTA-Ring-1Εκείνο δονείται, εσείς μαθαίνετε. Ενημερώσεις από το Instagram, το Facebook, το Twitter, επαγγελματικές ειδοποιήσεις και μηνύματα, όλα αυτά και πολλά ακόμα, μπορεί να κάνει το MOTA SmartRing στο δάχτυλο του χεριού σας. Με άλλα λόγια δηλαδή, σας επιτρέπει να αφήνετε στην άκρη το κινητό σας, αλλά παράλληλα να είστε ενημερωμένοι για όλα αυτά που σας απασχολούν, επαγγελματικά και προσωπικά. Σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, έχετε τη δυνατότητα να το πρoπαραγγείλετε στο www.mota.com/mota-smart-ring.

 

Smarty Ring
To Smarty Ring διαθέτει Bluetooth 4.0 και μπορεί να σας ειδοποιεί για όλα τα updates των social media, του κινητού και των e-mails που λαμβάνετε. Μπορείτε να δέχεστε ή να απορρίπτετε κλήσεις, όπως και να κάνετε κλήσεις σε αριθμούς που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο δαχτυλίδι. Διαθέτει ρολόι, αντίστροφη μέτρηση και ξυπνητήρι, είναι αδιάβροχο και η μπαταρία του διαρκεί για 24 ώρες. Τέλος, μπορεί να εντοπίσει το κινητό σας και να σας ειδοποιήσει ακόμα κι αν βρίσκεστε 30 μέτρα μακριά του. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το http://smartyring.com.

 

 

NFC Ring
3-nfc-ring-1Ξεκλειδώνει κινητά τηλέφωνα, συνδέει ανθρώπους, μεταφέρει πληροφορίες. Το NFC Ring είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα και το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται πότε, μα ποτέ φόρτιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαφώς για να μοιραστείτε πληροφορίες και links, αλλά αυτό που εντυπωσιάζει του πάντες σε αυτό το smart ring είναι το γεγονός πως έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού σας με μία απλή επαφή, εάν φυσικά αυτή διαθέτει ανάλογο μηχανισμό NFC. Μπορείτε να το αγοράσετε online από το http://store.nfcring.com με 30 και 35 λίρες.

 

Ringly
4-ringly-1Απόλυτα γυναικείο, κομψό και αληθινό κόσμημα! Το εν λόγω δαχτυλίδι, όμως, δεν μένει μόνο στο να κοσμεί το δάχτυλό σας. Δονείται κάθε φορά που έχετε μηνύματα από τους αγαπημένους σας ή όταν σας καλεί μια φίλη σας, ενώ σας υπενθυμίζει τη συνάντηση που έχετε σε λίγη ώρα. Το Ringly είναι συμβατό με λειτουργικά iOS και Android, είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα και διαθέτει τέσσερις διαφορετικές εντάσεις δόνησης. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε με 195 λίρες στο https://ringly.com.

 

Arcus
5-arcus-1Ειδικά για αθλητές και όχι μόνο! Το δαχτυλίδι Arcus σάς «λύνει» τα χέρια, καθώς είναι σχεδιασμένο για να ελέγχετε με μια κίνηση του χεριού σας την οθόνη του Η/Υ ή του κινητού σας. Σχεδιάζετε ή γράφετε στον «αέρα» δηλαδή, και το smartphone σας παίρνει την εντολή. Επίσης, διαθέτει Bluetooth 4.0, είναι αδιάβροχο και φορτίζει με wireless τρόπο, απλά τοποθετώντας το πάνω στο φορτιστή. Τέλος, θα εντυπωσιάσει όσους αθλούνται, καθώς μετράει την απόσταση, την ολική προσπάθεια του αθλητή και πολλές άλλες παραμέτρους.