Εάν έχετε “κλείσει” εισιτήρια για κάποιο νησί, κρατήστε χώρο στη βαλίτσα, γιατί τα καλοκαιρινά gadgets θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

AA024771Η τεχνολογία “τρέχει” και τα παρακάτω έξυπνα gadgets ετοιμάζονται να γεμίσουν την άδειά σας με… πρακτικές λύσεις, άδρεναλίνη, επικοινωνία και διασκέδαση δίχως όρια.

 

 

Paladone MP3 Amp Mini

1.Paladone MP3 Amp Mini Φορητό ΗχείοΤο μικρό μέγεθος του ηχείου δεν μαρτυρά τη “δύναμη” που κρύβει. Το φορητό ηχείο Paladone MP3 Amp Mini των 5W θεωρείται το τέλειο gadget για όσους θέλουν να χαλαρώνουν στην παραλία… μετά μουσικής! Συνδέστε το με το iPod, το iPhone ή το MP3 σας και ρυθμίστε την ένταση, τα πρίμα και τα μπάσα μέσα από τα τρια κουμπιά του. Διαθέτει 5W και προσφέρει ισχυρό και καθαρό ήχο και τροφοδοτείται, είτε από θύρα USB, είτε από τρεις μπαταρίες ΑΑΑ.

 

Veho Pebble Verto

2.Veho Pebble VertoΑκόμα και εάν έχετε “ξεμείνει” από μπαταρία στο νησί, η φορητή εξωτερική “μπαταρία” Veho Pebble Verto θα χαρίσει ενέργερια στο κινητό σας. Πρόκειται για το απόλυτο gadget για όσους λατρεύουν το camping ή δεν έχουν πρόσβαση σε πρίζα. Απλά “γεμίστε” τη από το σπίτι (διαθέτει χωρητικότητα 3.700mAh) και θα είστε σε θέση να φορτίσετε πλήρως τουλάχιστον δυο φορές το smartphone σας. “Ατού” της είναι το λεπτό design της για να κουβαλάτε τη συσκευή στην τσέπη σας.

 

 

Contour Surf Wake Mount

©Earl HarperΜια βάση στήριξης για σανίδες του surf/wakeboard που “ταιριάζει με τις κάμερες ContourHD, ContourHD 1080p… με απώτερο σκοπό να καταγράψει τα θαλάσσια κόλπα σας! Πρόκειται για μια περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών που αντέχει τις δυσκολίες και σας αφήνει να ρυθμίσετε εσείς τη γωνία λήψης. Πάντως, εάν ανησυχείτε για την ασφαλή στήριξη της βάσης στη σανίδα του surf, τα κολλητικά μαξιλαράκια θα κρατήσουν σταθερή την κάμερα, ακόμα και σε υψηλά μποφόρ.

 

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

4.Parrot AR.Drone 2.0 Power EditionΈνα τηλεκατευθυνόμενο quadrocopter με ενσωματωμένη κάμερα 720p… για να “τραβάτε” τις διακοπές σας από ψηλά! Το Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition θα σας αφήσει, όχι μόνο να γράψετε HD video στην παραλία, αλλά και να τα μοιραστείτε π.χ. στο Youtube ή τις φωτογραφίες σας στο Picasa. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος του drone γίνεται μέσα από εφαρμογή πλοήγησης του App Store και ότι μέσω σύνδεσης WiFi N πετάει μέχρι και 50 μέτρα μακριά.

 

Sony SmartBand SWR10 Black

5.SONY SmartBand SWR10 BlackΤο wearable gadget της Sony που παρακολουθεί τις κινήσεις, την επικοινωνία και τη ψυχαγωγία σας… ακόμα και κατά την άδεια του Ιουλίου – Αυγούστου, αφού είναι αδιάβροχο. Το SmartBand βρίσκεται σε συνεχή “επαφή” με το Android smartphone σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν λαμβάνετε κάποιο μήνυμα και κλήση και όταν απομακρύνεστε από το κινητό σας πάνω από 10 μέτρα. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται μέσω Bluetooth, ώστε να είστε πάντα “συνδεδεμένοι” με τους γύρω σας ακόμα και ξαπλωμένοι δίπλα στο κύμα.