Η Data Communication προχωρά σε προκαταβολή μισθοδοσίας των  110 εργαζόμενων της… ένα μήνα πριν, καταβάλλοντας τη μισθοδοσία του Ιουλίου ’15 και το επίδομα αδείας.

Data_CommunicationΟι 110 εργαζόμενοι της Data Communication, εταιρίας πληροφορικής, ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση της Εταιρίας για την πρωτοβουλία της να καταβάλει τη μισθοδοσία του Ιουλίου 2015 και το Επίδομα Αδείας, ένα μήνα πριν την καθορισμένη ημερομηνία καταβολής τους, λόγω των οικονομικών συνθηκών.

 

Μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας και το πάγωμα της αγοράς που ζούμε καθημερινά, πρωτοβουλίες στήριξης των εργαζομένων, όπως αυτές της εταιρίας Data Communication, αλλάζουν το κλίμα και ενδυναμώνουν τους εργαζόμενους για να προσφέρουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας, τόσο στην εταιρία, όσο και στους πελάτες.

 

Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά εντός του έτους που η Data Communication παίρνει την πρωτοβουλία προκαταβολής της μισθοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της, πριν αυτές οι ανάγκες εκδηλωθούν. Η εταιρία είχε προκαταβάλει στις 16 Φεβρουαρίου και στις 17 Ιουνίου τις μισθοδοσίες των αντίστοιχων μηνών.

 

Η πριν την ώρα εξασφάλιση της μισθοδοσίας του προσωπικού μέσα σε δύσκολους και αβέβαιους καιρούς αποδεικνύει την αφοσίωση της Data Communication στους εργαζομένους της και την ευαισθησία της, όσον αφορά στις ανάγκες τους, καθώς επίσης καταδεικνύει την ισχυρή θέση της εταιρίας στην αγορά και την οικονομική ευρωστία της.