Ένα mousepad σχεδιασμένο για τους gamers που θα σας αφήσει να αποκτήσετε τον έλεγχο του ήρωά σας. Η ανθεκτικότητα και οι προδιαγραφές του θα σας ανταμείψουν.

ROC-Taito-ControlΈνα βραβευμένο mousepad μεσαίου μεγέθους (400 χ 320) που θα σας χαρίσει ακριβή έλεγχο κατά τη διάρκεια των PC games. Το Roccat Taito επικεντρώνεται στην ανθεκτικότητα και δεν θα σας απογοητεύσει με τις υψηλές προδιαγραφές του, καθώς σε αντίθεση με άλλα mousepad χαρίζει ισορροπία στις κινήσεις του ποντικιού.

 

Διαθέτει μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια και πάχος 3 χιλιοστά, γεγονός που προσφέρει ταχύτητα στο mouse. Είναι κατασκευασμένο με υλικά που προσφέρουν ποιότητα στο “σύρσιμο” του ποντικιού και σε αυτό βοηθά και η τεντωμένη ύφανση του.

 

Αξιζει να σημειωθεί ότι δεν φθείρεται σταδιακά στις άκρες, γεγονός που θεωρείται ένα “ατού” για τους λάτρεις των παιχνιδιών. Αφήνει τους χρήστες να απολαύσουν βελούδινη και αναπαύτικη αίσθηση στο χέρι… χωρίς να σας κουράζει από το πολύωρο gaming.

 

Πέρα από τον κομψό σχεδιασμό του, η λαστιχένια βάση στο κάτω μέρος, το κρατά σταθερό στην επιφάνεια του γραφείου. Δεν μπορεί να παραληφθεί ότι έχει σχεδιαστεί για όλους τους αισθητήρες και όλα τα mouse και ότι διπλώνει για άνετη μεταφορά.