Το Χρυσό Cyta Mobile Excellence Award 2015 για την πρωτοποριακή λύση λογισμικού NFC MyFair, που αφορά τη διαχείριση εκδηλώσεων, απέσπασε η Hotech.

Hotech Final logos NewΗ Hotech συμμετείχε στην ενότητα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν», αποσπώντας το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Innovative NFC (Near Field Communication) Application για το NFC MyFair, μία καινοτόμο λύση λογισμικού για τη διαχείριση εκδηλώσεων, που παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε διοργανωτές και δημιουργεί μια νέα εμπειρία παρουσίας στους συμμετέχοντες.

 

Ειδικότερα, το NFC MyFair αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων όλων των ειδών, όπως εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες, αθλητικές και άλλου είδους διοργανώσεις. Βασίζεται στην τεχνολογία NFC και σε NFC κινητές συσκευές που αναλαμβάνουν πολλαπλούς ρόλους προκειμένου να διευκολύνουν τον επισκέπτη παρέχοντάς του μια πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HOTECH κ. Δημήτριος Γαλερίδης επεσήμανε σχετικά: «Ένας από τους βασικούς στόχους της HOTECH για την περαιτέρω εδραίωσή της στον άκρως ανταγωνιστικό τομέα δραστηριοποίησής της, είναι η ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών χαμηλού κόστους και υψηλού ποιοτικού επιπέδου, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας σύγχρονα εργαλεία και ευέλικτες λύσεις που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους. Το Χρυσό Mobile Excellence Award για το NFC MyFair, αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών μας αλλά παράλληλα επιβεβαιώνει και την επιλογή των πελατών μας που το χρησιμοποιούν, ως την καλύτερη λύση στην κατηγορία του».

 

Τα Mobile Excellence Awards 2015 είναι επιχειρηματικά βραβεία που απονέμονται για πρώτη φορά με στόχο να αναδείξουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για την συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business και marketing. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε online από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή βάσει ειδικά διαμορφωμένων κριτηρίων αξιολόγησης.