Η Warply κέρδισε το βραβείο της “Innovative Mobile Company” της χρονιάς στα “Mobile Excellence Awards 2015”. Στο σύνολο της απονεμήθηκαν τέσσερα βραβεία.

teamΗ Warply βραβεύτηκε ως η πιο “Innovative Mobile Company” της χρονιάς στα “Mobile Excellence Awards 2015” που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Ιουνίου. Συνολικά της απονεμήθηκαν 4 βραβεία – ένα Gold και 3 Silver – ενώ ακόμη 3 βραβεία κέρδισαν πελάτες της, για έργα που δουλεύουν σε συνεργασία με την Warply!

 

Πιο αναλυτικά, η Warply βραβεύτηκε με Gold στην κατηγορία «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν» ως η πιο “Innovative Mobile Company” της χρονιάς, Silver στην κατηγορία “Mobile Commerce for Super-Markets / Retail Stores” για το application του ΑΒ Βασιλόπουλος, Silver στην κατηγορία “Mobile Promotions” για την mobile ενέργεια με geolocation που έτρεξε σε συνεργασία με το Media Agency Mindshare, για τον πελάτη Notos Galleries – και Silver στην κατηγορία “Mobile Rich-Media Campaign” για την mobile interactive καμπάνια που έτρεξε, σε συνεργασία με το Media Agency Carat International για την adidas και συγκεκριμένα για την επικοινωνία του Ultra Boost.

 

Gold βραβείο κέρδισε επίσης και η Eurobank, στην κατηγορία “Use of Mobile for Customer Loyalty”, για το mobile application “Επιστροφή” που έχει σχεδιάσει η Warply και τρέχει μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα της “Warply Engage 2.0”.