Οι νέες σειρές Satisfaction και Fleming έρχονται στον OTE TV από 25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, ενώ στα αθλητικά η δράση μεταφέρεται στις πίστες της Ολλανδίας για το MotoGP.

FlemingΜε τρεις νέες σειρές αυτή την εβδομάδα, όπως το τολμηρό Satisfaction για τις εξωσυζυγικές σχέσεις ενός ζευγαριού στο νέο κινηματογραφικό κανάλι OTE CINEMA 4HD, τη μίνι σειρά του BBC Fleming για τη ζωή του πατέρα του James Bond στο OTE CINEMA 1HD και την κωμική αστυνομική σειρά Backstrom με τον Ρέιν Γουίλσον του The Office στο κανάλι FOX, το πρόγραμμα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα.

 

Το ποιοτικό πρόγραμμα συμπληρώνουν η πρεμιέρα του κατασκοπικού δράματος Ο Νο1 Καταζητούμενος με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στον τελευταίο του πρωταγωνιστικό ρόλο, οι ταινίες Οι υποψίες του κ. Γουίτσερ: Έξω από τα Όρια του Νόμου και Οι υποψίες του κ. Γουίτσερ: Τα Δεσμά που Ενώνουν από τη σειρά ταινιών με τον γνωστό Βρετανό επιθεωρητή Mr. Whicher, αλλά και η απολαυστική κωμωδία του Πέδρο Αλμοδόβαρ Δεν Κρατιέμαι, στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στο ισπανόφωνο σινεμά.

 

Στα αθλητικά, η δράση μεταφέρεται στις πίστες της Ολλανδίας για το MotoGP, ενώ οι καλύτερες εθνικές ομάδες βόλεϊ στον κόσμο έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της World League, με ζευγάρια όπως Γαλλία-Ιαπωνία, Ρωσία-ΗΠΑ και Βραζιλία-Ιταλία.

 

Σε καλοκαιρινό κλίμα το πρόγραμμα του Travel Channel HD, που μας ξεναγεί στις καλύτερες παραλίες και τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου με τις νέες σειρές Best Beaches και Island Secrets.

 

Αθλητικά
Ο αγώνας του MotoGP στην Ολλανδία και οι κορυφαίες παγκοσμίως εθνικές ομάδες βόλεϊ στην World League, κλέβουν αυτή την εβδομάδα την παράσταση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Η αδρεναλίνη στο MotoGP της Ολλανδίας αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο με τους αναβάτες να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση της καρό σημαίας. Στους αναβάτες, ο Valentino Rossi προηγείται με 1 βαθμό του Jorge Lorenzo, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Marc Marquez από την 5η θέση επιδιώκει ο αγώνας του MotoGP στην Ολλανδία να είναι η αρχή για τη μεγάλη ανατροπή.

 

Στους κατασκευαστές, σαφή υπεροχή διαφαίνεται για την Yamaha έναντι της 2ης Ducati. Η δράση στις πίστες της Ολλανδίας αρχίζει την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου με τις  ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές και κορυφώνεται το Σάββατο 27 Ιουνίου με τον αγώνα MotoGP. Την αγωνιστική δράση θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 5HD.

 

Στο βόλεϊ, η δράση στο FIVB World League κορυφώνεται με συναρπαστικά παιχνίδια και θέαμα υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ του κόσμου. Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στις 21.00 (OTE SPORT 6HD), ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Ρωσία-ΗΠΑ που θα προβληθεί ζωντανά το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 19.10 στο OTE SPORT 6HD. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει η αναμέτρηση της Πέμπτης 2 Ιουλίου ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες Βραζιλία-Ιταλία, ζωντανά και σε hign definition στις 19.00 στο OTE SPORT 6HD.

 

Ταινίες και σειρές
Με απόλυτο highlight το λανσάρισμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD και την πρεμιέρα της νέας σειράς Satisfaction, το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει κατασκοπικά θρίλερ, ανατρεπτικές κωμωδίες, κι άλλες ακόμη σειρές.

 

Στιβαρό κατασκοπικό θρίλερ που βασίζεται σε μυθστόρημα του Τζον Λε Καρέ, φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του στυλίστα Άντον Κόρμπιν (Ο Αμερικάνος) και το ειδικο βάρος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν -στον τελευταίο του πρωταγωνιστικό ρόλο-, το εξαιρετικό Ο Νο1 Καταζητούμενος κάνει πρεμιέρα, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την Πέμπτη 25 Ιουνίου (21.00) στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθούν επίσης σε πρώτη προβολή, δύο ταινίες από τη βρετανική αστυνομική σειρά ταινιών The Suspicions of Mr. Whicher, Οι υποψίες του κ. Γουίτσερ: Έξω από τα Όρια του Νόμου και Οι υποψίες του κ. Γουίτσερ: Τα Δεσμά που Ενώνουν (Παρασκευή 26 Ιουνίου, 21.00 & 22.45 αντίστοιχα).

 

Τον επιθεωρητή υποδύεται ο Πάντι Κόνσινταϊν (Macbeth, Child 44) Επίσης, πρεμιέρα κάνει η νέα μίνι σειρά του BBC, Fleming, για τη συναρπαστική ιστορία του ‘πατέρα’ του James Bond Ίαν Φλέμινγκ, ο οποίος έζησε ως playboy της λονδρέζικης υψηλής κοινωνίας και είδε τη ζωή του να αλλάζει με το ξέσπασμα του Β Παγκοσμίου Πολέμου, κάτι που οδήγησε και στη γέννηση του θρυλικού κατασκόπου. Στον ρόλο του Φλέμινγκ βρίσκουμε τον Ντομινίκ Κούπερ (Dracula Untold). Η μίνι σειρά αρχίζει να προβάλεται την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD.

 

Στο OTE CINEMA 4HD, που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου και θα φιλοξενεί το ενισχυμένο πρόγραμμα με σειρές και ταινίες του ΟΤΕ TV, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να προβάλλεται η νέα, τολμηρή σειρά Satisfaction από τον δημιουργό του Nip/Tuck και του Suits, Σον Γιαμπλόνσκι. Η σειρά, που εξερευνά τα όρια και τις ισορροπίες σε ένα παντρεμένο ζευγάρι με εξωσυζυγικές σχέσεις, θα προβάλλεται από την Τετάρτη 1 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 22.00. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Πάσμορ (The Glades) και Στέφανι Σόζτακ (Iron Man 3, Ο Διάβολος Φοράει Prada).

 

Οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν επίσης το 1ο επεισόδιο της νέας κωμικής αστυνομικής σειράς του FOX Backstrom, από τον δημιουργό του Bones, με πρωταγωνιστή έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ που αναλαμβάνει τις ανεξιχνίαστες αστυνομικές υποθέσεις -ο Ρέιν Γουίλσον του The Office- την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 21.50.

 

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης στο OTE CINEMA 2, την απολαυστική κωμωδία του Πέδρο Αλμοδόβαρ Δεν Κρατιέμαι, στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στο ισπανόφωνο σινεμά (Τρίτη 30 Ιουνίου, 22.00) ή το θρίλερ του Ατόμ Εγκογιάν Υποψία με την Τζούλιαν Μουρ και την Αμάντα Σέιφριντ στην ζώνη Ladies First (Τετάρτη 1 Ιουλίου, 22.00).

 

Ντοκιμαντέρ
Τις μυστικές τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφτεί κανείς στα πιο εξωτικά νησιά του κόσμου, αλλά και τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη, μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στις νέες σειρές του Travel Channel HD, Island Secrets και Best Beaches το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 19.30 και 20.00 αντίστοιχα.