Ο όμιλος επιχειρήσεων ODEON A.E. αυτοματοποίησε την καταχώρηση παραστατικών στα συστήματα των πελατών της με τις ολοκληρωμένες λύσεις e-Invoicing της Retail@Link.

retail-link-logoΟ όμιλος επιχειρήσεων ODEON Α.Ε., με ηγετική παρουσία στον κλάδο της ψυχαγωγίας και άρρηκτα συνδεδεμένος με την εμπειρία του κινηματογράφου και του Home Entertainment εντάχθηκε στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link αρχικά για την άμεση διασύνδεσή του με την αλυσίδα καταστημάτων Public και με στόχο την περαιτέρω επέκταση της ηλεκτρονικής διασύνδεσης με το πελατολόγιό του.

 

Συγκεκριμένα, η ODEON εφάρμοσε τη λύση R@L e-Invoicing EDI, που επιτρέπει την αυτοματοποίηση της καταχώρησης των εξερχομένων παραστατικών της απευθείας στα συστήματα των πελατών της, εξοικονομώντας πολύτιμο διαχειριστικό χρόνο στους εμπορικούς της συνεργάτες και εξασφαλίζοντας την ασφαλή, άμεση και αλάθητη μεταφορά δεδομένων από σύστημα-σε-σύστημα, χωρίς manual διαδικασίες και παράλληλα χωρίς καμία ανάγκη προσαρμογής στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας.

 

Στόχος της ODEON Α.Ε. το προσεχές διάστημα είναι η επέκταση της λύσης στο σύνολο των πελατών, που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τη μείωση λειτουργικού κόστους που αυτή προσφέρει.

 

Όπως δηλώνει ο κ Στρατής Περγάμαλης, Διευθυντής Πληροφορικής στην ODEON A.E. “Στην ODEON επενδύουμε σταθερά σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία που προσφέρουν εξέλιξη στις λειτουργίες του οργανισμού μας αλλά και των εμπορικών μας σχέσεων. Το EDI είναι μια λύση που υποστηρίζει την ταχύτητα και την ασφάλεια στην ανταλλαγή δεδομένων στο πελατολόγιό μας, ενώ η αυτοματοποίηση που προσφέρει μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε την εγκυρότητα των δεδομένων που ανταλλάσουμε και να μειώνουμε το διαχειριστικό κόστος της λανθασμένης ή μη έγκυρης καταχώρησης.»