Με μότο «Θέλω να αποφασίζω εγώ, όχι η συνήθεια», η Wind λανσάρει συνδυασμό τριών υπηρεσιών, σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet, σε ένα πακέτο.

windΣυνδυασμό 3 υπηρεσιών, σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Internet σε 1, προσφέρει από σήμερα η WIND, αλλάζοντας τα δεδομένα στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά και εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις για τους καταναλωτές.

Η νέα προσφορά, αποκλειστικά από τη WIND, καλεί τους καταναλωτές να αλλάξουν τις τηλεπικοινωνιακές τους συνήθειες συγκεντρώνοντας σε έναν πάροχο όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται, κερδίζοντας έτσι και σημαντική οικονομία.

Με τη νέα αυτή προσφορά όλοι οι νέοι ή και υφιστάμενοι συνδρομητές WIND και Tellas που επιθυμούν να συνδυάσουν κινητή τηλεφωνία WIND με Tellas σταθερή τηλεφωνία και ADSL Internet θα απολαμβάνουν σημαντική οικονομία, αλλά και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από ένα σημείο πώλησης.


Αναλυτικά, η προσφορά εξασφαλίζει:

Έκπτωση από 20% – 50%1 στο μηνιαίο πάγιο τις κινητής τηλεφωνίας WIND για πάντα

1.000 Δωρεάν λεπτά ομιλίας κάθε μήνα 2 από το WIND κινητό στο 1 Tellas σταθερό με την νέα υπηρεσία «Επιλογή WIND προς 1 Tellas»

και επιπλέον 200 Δωρεάν λεπτά ομιλίας κάθε μήνα 2 από το 1 Tellas σταθερό στο WIND κινητό με την νέα υπηρεσία «Επιλογή Tellas προς 1 WIND»


Για τα Οικογενειακά Προγράμματα WIND, τα δωρεάν λεπτά ομιλίας παρέχονται για κάθε μία από τις συνδέσεις που απαρτίζουν το Οικογενειακό Πρόγραμμα.


Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στα 400 καταστήματα WIND μέχρι τις 6/6/09.



1  Η έκπτωση πάνω από 20% ισχύει για συνδέσεις σε Οικογενειακά Προγράμματα WIND με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής

2Εως 31/12/09. Μετά την ημερομηνία αυτή, η μηνιαία χρέωση των υπηρεσιών θα είναι 5€/μήνα ανά υπηρεσία. Tα δωρεάν λεπτά ομιλίας αφορούν σε κλήσεις εντός Ελλάδος. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.