Είστε από εκείνους που βάζουν μουσικούλα για να τους πάρει ο ύπνος αλλά που ιδανικά θέλουν αυτή να σταματά μόλις κοιμηθούν; Να πώς θα το κάνετε!

 
apple-bed-bedsheets-cute-Favim.com-2210733Το ξέρατε ότι το iPhone, το iPad και το iPod touch σας μπορεί να παίξει μουσική για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Δεν είναι φυσικά σε θέση να ανιχνεύσει πότε ακριβώς θα σας πάρει ο ύπνος αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς. Θέλετε λοιπόν να βάλετε μουσική πριν πέσετε στο κρεβάτι αλλά αυτή να σταματήσει μόλις εσείς αποκοιμηθείτε; Γίνεται!

 
Αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε πόση ώρα θα χρειαστεί γι’ αυτό, μέχρι δηλαδή να παραδοθείτε στις ορέξεις του Μορφέα. Μόλις έχετε κατά προσέγγιση τον χρόνο, πηγαίνετε στην εφαρμογή Ρολόι (Clock) του iOS και εκεί επιλέξτε την τελευταία επιλογή (Timer). Στο “When Timer Ends”, αντί για ό,τι είναι επιλεγμένο, αγγίξτε την οθόνη, “scrollάρετε” προς τα κάτω και διαλέξτε το “Stop Playing”.

 

 

IMG_2349

 

 
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όταν περάσει ο χρόνος που ορίσατε στην πρώτη οθόνη, η συσκευή θα σταματήσει να παίζει μουσική, σταματώντας να καταναλώνει μπαταρία νυχτιάτικα και, το κυριότερο, αφήνοντάς σας να απολαύσετε τον ύπνο σας.

 

 

IMG_2350