Μοναδικές εμπειρίες για τους συνδρομητές της Cosmote με το Cosmote Deals for You, καθώς έχει εξασφαλίσει πλήθος συνεργασιών και για το φετινό καλοκαίρι.

DEALS 4 YOUΓια να κάνουν και φέτος ξένοιαστα τις διακοπές τους, δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής θα μπορούν να έχουν οι συνδρομητές Cosmote, μέσω της συνεργασίας με την Hellenic Seaways. Ταυτόχρονα προστίθενται νέες συνεργασίες στο Cosmote Deals for You:

 

2 εισιτήρια στην τιμή του 1, για τις καλοκαιρινές συναυλίες στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

– 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, στην παραλία Αstir Beach, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

– 2 Burgers ή Wraps στην τιμή του 1, στα εστιατόρια KFC.

– X4 πόντους στην κάρτα Shell Smart Club σε αγορές καυσίμων 30 ευρώ και 2 πλυσίματα στην τιμή του 1, στα πρατήρια Shell.

– Αποκλειστικά κουπόνια άνω των 70 ευρώ, για αγορές σε Super Market από την εφαρμογή Pockee που προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν δωρεάν κουπόνια από το κινητό τους.

– 20% έκπτωση σε όλες τις αγορές, στο e-shop του Koolfly.com, του συνεχώς αναπτυσσόμενου ηλεκτρονικού καταστήματος μόδας, που κάνει την εμπειρία των αγορών εύκολη.

 

Επιπλέον, οι συνδρομητές συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους εμπειρίες στα Village Cinemas και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 καθώς και σε Pizza Hut, chillbox και δωδώνη με 2 προϊόντα στην τιμή του 1.

 

Στέλνοντας κενό SMS στο 190192, οι συνδρομητές της Cosmote μπαίνουν στον κόσμο των αμέτρητων εμπειριών του Cosmote Deals for You.