Η LG κάνει δώρο με κάθε LG G4 ένα δερμάτινο καπάκι με χαραγμένα τα αρχικά του ιδιοκτήτη του, ώστε να μετατρέψετε το smartphone σας σε πιο προσωπικό.

LG G4 Leather case promo_June 2015H LG Electronics (LG) προσφέρει στους κατόχους του νέου smartphone LG G4 ένα υπέροχο δώρο, προκειμένου να βάλουν στο αγαπημένο τους κινητό την προσωπική τους σφραγίδα: ένα ακόμα δερμάτινο καπάκι στο χρώμα της επιλογής τους, με χαραγμένα τα αρχικά τους σε ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες, προσωποποιώντας την LG G4 συσκευή τους ακόμα πιο πολύ!

 

Συγκεκριμένα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι κάτοχοι του LG G4 είναι να καλέσουν το Κέντρο Εξυπηρέτησης LG στο 801 11 200900 ή 2104800564 και να δώσουν αρχικά τα στοιχεία τους και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής τους. Στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της θήκης που προτιμούν- ‘Black’, ’Brown’, ‘Burgandy Red’, ‘Beige’, ‘Fiery Red’, ‘Blue’, ‘Orange’, ‘Yellow’ & ‘Pink’ και να δηλώσουν –εφόσον επιθυμούν- τα αρχικά που θέλουν να χαραχτούν πάνω στη θήκη. Το δώρο θα αποσταλεί με courier από την LG στο χώρο που θα υποδείξει ο καθένας.

 

Το LG G4, το νέο premium smartphone της LG, ξεχωρίζει από το πρώτο άγγιγμα, καθώς διαθέτει πίσω όψη από γνήσιο δέρμα, για γερό κράτημα, φυσική αίσθηση στο χέρι και επιπλέον στυλ. Επιπλέον, η εξαιρετική κάμερα, με ευρύ φακό, διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16MP, επιτρέπει στο χρήστη να τραβά φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας και υψηλής ποιότητας, επαγγελματικού επιπέδου. Τέλος, η οθόνη QHD προσφέρει την καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, και η σχεδιαστική καινοτομία του θέτει νέους κανόνες στον ορισμό του premium smartphone σήμερα, αρκεί κανείς να το αγγίξει!

 

Η προσφορά ισχύει για αγορές που έχουν γίνει ήδη ή θα γίνουν μέχρι τις 31 Ιουλίου από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Media Markt, OTE, Public, Plaisio, Vodafone, Wind και Ηλεκτρονική Αθηνών.