Ποιος είπε ότι οι φοιτητές θα πρέπει να καταξοδευτούν για να εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους το τελευταίο Office; Δείτε πώς θα το αποκτήσετε σε σούπερ τιμή!

 
office-uniΜπορεί χθες να βγήκαν οι βαθμοί και τα μόρια των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Όταν λοιπόν γονείς, το καμάρι σας περάσει σε κάποια σχολή, στην πόλη που διαμένετε ή την επαρχία/άλλο μέρος, θα αρχίσετε να καταρτίζετε μια λίστα με όλα αυτά που θα χρειαστεί και, πρώτο και καλύτερο, είναι ένα αξιόπιστο laptop. Ακόμα κι αν το βρείτε όμως, δεν γίνεται να το αφήσετε άδειο: το φοιτητούδι σας θα θέλει να κάνει και δουλειά με αυτό και για τον λόγο αυτό, θα χρειαστεί πρόγραμμα Office.

 
Αντί λοιπόν να πειραματιστείτε με κάποια δωρεάν πρόταση, ρισκάροντας σε θέματα συμβατότητας, λειτουργικότητας και αναγνώρισης αρχείων και εκτυπωτών, μπορείτε να δοκιμάσετε την πλέον ενδεδειγμένη λύση: το Microsoft Office 365. H Ακαδημαϊκή έκδοσή του, έρχεται με υποστήριξη 2 υπολογιστών/Mac/tablets συν 2 smartphones. Μπορείτε δηλαδή να το έχετε εγκατεστημένο έως και σε 4 συσκευές ταυτόχρονα! Διαθέτει όλα τα βασικά προγράμματα (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) καθώς και 1 TB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive, ό,τι πρέπει για τα backups των εργασιών και των δεδομένων του. Παράλληλα, θα του προσφέρει πρόσβαση σε κάθε ενημέρωση που βγάζει η Microsoft για αυτό το διάστημα.

 
Το καλύτερο όλων όμως με το ακαδημαϊκό Office 365 είναι η τιμή του: με 79€ θα συνοδέψει τον γιο ή την κόρη σας για όλη τη διάρκεια των σπουδών του/της και ακόμα και στην περίπτωση που χρειαστεί μια μικρή… παράταση, είναι δυνατή η αγορά και δεύτερου αντιτύπου (τρία χρόνια μετά την αρχική ενεργοποίηση). Αντί λοιπόν να κάνετε κάθε είδους σκέψη που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τόσο το «βλαστάρι» σας όσο και τη δουλειά του, δώστε από 20€ τον χρόνο (τόσο βγαίνει) και εξασφαλίστε του όσο είναι νωρίς την απόλυτη σουίτα Office εφαρμογών και ξενοιάστε μια για πάντα!

 
Και καλό πτυχίο!