Η νέα σειρά προϊόντων gaming της Asus προσφέρει συναρπαστικές λύσεις για όλους τους φανατικούς των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

ASUS ENGTS250

ASUS ENGTS250

Η ASUS Republic of Gamers (ROG) παρουσιάστηκε σε πλήρη ανάπτυξη στη CeBIT 2009, εκθέτοντας μια σειρά από εντυπωσιακά, καινοτόμα και συναρπαστικά προϊόντα και περιφερειακές μονάδες για εφαρμογές gaming. Παραμένοντας πιστή στην υπόσχεση για την καλύτερη δυνατή τεχνολογία με επιδόσεις χωρίς κανένα συμβιβασμό, η ROG κατάφερε να γοητεύσει τους gamers με πλήρεις προτάσεις που, μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν: ταχύτατους επιτραπέζιους υπολογιστές, ιδιαίτερα αποτελεσματικά συστήματα ψύξης, ισχυρούς gaming φορητούς και κάρτες γραφικών.


Rampage II GENE: Ατομική ενέργεια για ατομική χρήση

Η νέα μητρική ROG Rampage II GENE, βασισμένη στην πλατφόρμα X58, σχεδιάστηκε για να καλύψει την απίστευτη ζήτηση για gaming μητρικές τύπου mATX. Με γονίδια από τη Rampage II, τη σειρά μητρικών της ASUS που έσπασε παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων, η Rampage II GENE δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δαμάσουν πλήρως την ισχύ του επεξεργαστή Intel® CoreTM i7, μέσα από ένα σασί με διαστάσεις και βάρος κατά πολύ μικρότερα από αυτά ενός τυπικού ΑΤΧ για desktop PC. Διαθέτοντας κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το MemOK!  που εξασφαλίζει απροβλημάτιστη αναβάθμιση στη μνήμη, ή το CPU Level Up για εύκολο boosting στις επιδόσεις, η Rampage II GENE αποτελεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό overclockability, tweakability και stability και ο οποίος μπορεί να εξολοθρεύσει χωρίς δυσκολία άλλες full-sized ATX μητρικές. Επίσης, η onboard υλοποίηση SupremeFX X-Fi εξασφαλίζει πεντακάθαρο ήχο και απίστευτα ρεαλιστικούς ήχους παιχνιδιών, επιτρέποντας έτσι στους gamers να απολαύσουν και να βυθιστούν στη μαγεία του αγαπημένου τους παιχνιδιού.


ASUS G-1000HA: Απολαύστε την καθαρή ισχύ του τροφοδοτικού G-1000HA

Tο G-1000HA της ASUS είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο τροφοδοτικό το οποίο ικανοποιεί τις πιεστικές ανάγκες του σήμερα, όπου παρατηρούνται συνεχείς αλλαγές στο hardware και όπου η σταθερά υψηλή απόδοση έχει πρωταρχική σημασία.  Το ASUS G-1000HA, ένα τροφοδοτικό συμβατό με το Intel ATX 12V V2.31, καταφέρνει όλα τα παραπάνω με ευκολία. Με πραγματική ισχύ εξόδου 1000 watt (active PFC, PF>0.99), το τροφοδοτικό G-1000HA μπορεί να παράσχει ισχύ φιλική προς το περιβάλλον, ενώ είναι σε θέση να υποστηρίξει διπλοπύρηνους, ή τετραπύρηνους επεξεργαστές, καθώς και κάρτες γραφικών PCI-Express 2.0. Το G-1000HA είναι επίσης εξοπλισμένο με ανεμιστήρα διαμέτρου 13.5 cm, ο οποίος περιστρέφεται με τη βοήθεια ειδικού ρουλεμάν έτσι ώστε, σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα ελέγχου του ακουστικού θορύβου, να εξασφαλίζεται πιο αθόρυβη λειτουργία. Tο PSU G-1000HA διαθέτει, εκτός των άλλων, πυκνωτές ιαπωνικής κατασκευής για μεγαλύτερη σταθερότητα, υψηλότερη απόδοση και αυξημένη διάρκεια ζωής, ενώ έχει πέντε εξόδους ράγας +12V για αξιόπιστη παροχή ισχύος, καθώς και πιστοποίηση 80 PLUS για βαθμό απόδοσης που φτάνει μέχρι το 87% (με είσοδο 230VAC).


Triton 81, Triton 88 και Troy Square: Οι απόλυτες λύσεις για την ψύξη της CPU

Οι Triton 81, Triton 88 και Troy Square αποτελούν τις λύσεις της ASUS για ψύξη υψηλής απόδοσης, ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντεπεξέρχονται στη συνεχή αύξηση της υπολογιστικής ισχύος των επεξεργαστών. Εκτός από τη δυνατότητα να υποστηριχτούν οι ισχυροί επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα (Quad-CoreTM ) καθώς και οι πρόσφατοι επεξεργαστές Intel® CoreTM i7  (LGA 1366), η εντυπωσιακή αυτή σειρά προϊόντων διαθέτει επίσης ορισμένες αξιοσημείωτες καινοτομίες*, όπως οι εξής :


  • Μοναδικός σχεδιασμός με ψύκτρες τετραπλής όδευσης του αέρα (4-way airflow heatsink)
  • Αποκλειστικός σχεδιασμός με διπλές στήλες ψύξης (twin-pillared heatsink)
  • Εσωτερικός ανεμιστήρας 120mm εξοπλισμένος με ένα Diamond blue LED

• 6 χάλκινα heatpipes που εξασφαλίζουν την απόλυτη ψυκτική απόδοση
• Υποστήριξη λειτουργίας overclocking έως και 180 W.


Επιλέγοντας τις συγκεκριμένες λύσεις για την ψύξη του υπολογιστή τους, είναι βέβαιο ότι τόσο οι gamers, όσο και οι power users θα παραμένουν cool, ενώ θα σπρώχνουν τα μηχανήματά τους στο όριο ή ακόμη και πέρα απ’ αυτό .


* Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλείστε όπως ελέγξετε τις ειδικές προδιαγραφές του κάθε μοντέλου.


ROG Matrix Series VGA: Γίνετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού σας με τις πιο εξελιγμένες κάρτες γραφικών

Οι κάρτες της σειράς ASUS ROG Matrix Series είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία the Super Hybrid Engine, η οποία εξασφαλίζει την αυτόματη εύρεση και ρύθμιση της τάσης λειτουργίας, του χρονισμού, και της ταχύτητας των ανεμιστήρων έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.  Συμπληρωματικά αναφέρεται ότι η τεχνολογία Hybrid Cooler εξασφαλίζει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ακραίο βαθμό ψύξης ή σε πιο αθόρυβη λειτουργία, ανάλογα με τις ανάγκες του gamer. Το μοντέλο ASUS ROG EAH4870 MATRIX διαθέτει, ακόμη, διπλούς ανεμιστήρες τεχνολογίας Hybrid Cooler+, με τη βοήθεια της οποίας η ταχύτητα του καθενός ρυθμίζεται αυτόματα κι ανεξάρτητα από την ταχύτητα του άλλου, προστατεύοντας έτσι από υπερθέρμανση τόσο τις μονάδες της GPU και της μνήμης αλλά και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα ισχύος. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το iTracker παρέχει στους χρήστες πέντε σενάρια με ρυθμίσεις του GUI έτσι ώστε να διευκολύνεται η παραμετροποίηση ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη.


ASUS G71Gx: Ισχυρός Gaming φορητός εξοπλισμένος με τον ταχύτερο επεξεργαστή γραφικών για notebook στον κόσμο.

Ως μέλος της ιδιαίτερα εντυπωσιακής Σειράς G των φορητών της ASUS, το G71Gx έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσει τους ενθουσιώδεις gamers. Εξοπλισμένο με οθόνη WUXGA υψηλής ανάλυσης (full high definition), με διαγώνιο 17 ιντσών, μικρό χρόνο απόκρισης, καθώς και με τη δύναμη του GeForceTM GTX 260M, του πιο γρήγορου επεξεργαστή γραφικών στον κόσμο, και μνήμη VRAM 1024MB (GDDR3), το G71Gx της ASUS καυχιέται για την κατά 50 % καλύτερη απόδοση των γραφικών του και τις απαράμιλλες επιδόσεις του.

Tο G71Gx υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία NVIDIA® PureVideo® HD έτσι ώστε να εξασφαλίζει ομαλότερο και καθαρότερο transition σε αρχεία βίντεο, κρατώντας παράλληλα την κατανάλωση ισχύος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το διπλό κανάλι DDR2 στα 800GHz και η δυνατότητα υποστήριξης έως και 12GB μνήμης (3 x SODIMM) εξασφαλίζουν πραγματικά καταιγιστικό gaming, ενώ οι δύο δίσκοι SATA με χωρητικότητα έως 1TB (500GB x 2), η υποστήριξη Blu-ray, καθώς και τα τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία της Altec Lansing εγγυώνται στους gamers ότι θα διαθέτουν όλη την ωμή δύναμη που χρειάζονται για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους.


Πρότυπος Φορητός για Immersive Gaming – τα πλεονεκτήματα για τους χρήστες

Το concept gaming notebook αποτελεί την επιτομή των προσπαθειών της ASUS για την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των αισθήσεων των gamers στην απόλαυση που προσφέρει το παιχνίδι. Το concept gaming notebook θα διαθέτει βελτιωμένο πάνελ (με καλύτερο κορεσμό, καλύτερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη αντίθεση), ενώ τα αυστηρά κριτήρια επιλογής των καρτών γραφικών και των πάνελ θα εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή οπτική απόλαυση. Οι φορητοί αυτοί υπολογιστές θα ενσωματώνουν interactive φωτισμό και ήχους για να μπορεί ο παίκτης να εισχωρεί ακόμη πιο βαθιά στον κόσμο του κάθε παιχνιδιού, ενώ παράλληλα τα ακουστικά ή τα εξωτερικά ηχεία με ήχο 3D surround θα συμπληρώνουν τα συνολική οπτική εμπειρία, παρέχοντας, πιθανόν, το επόμενο βήμα στο fully immersive gaming.


ASUS ROG CG6190: Το τελευταίο και ισχυρότερο Gaming PC της πλατφόρμας Intel X58

Το Gaming PC της ASUS, με τον κωδικό ROG CG6190, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των απαιτητικών gamers. Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή CoreTM i7, την πιο πρόσφατη πλατφόρμα X58 της Intel®, μπορεί να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο σκληροπυρηνικό gamer. Επιπλέον, το ROG CG6190 Gaming PC διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως : triple channel high speed DDR3 memory για ταχύτατη επεξεργασία δεδομένων, κάρτα γραφικών GeForce GTX285 – την ταχύτερη single GPU στον κόσμο –  η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά ρεαλιστική κίνηση και γραφικά, ένα ενσωματωμένο βιομετρικό scanner δακτυλικού αποτυπώματος για αυξημένη ασφάλεια, κάρτα ήχου SupremeFX X-Fi με δυνατότητα υποστήριξης εννέα ηχείων virtual 3D, ένα μοναδικό διπλό τροφοδοτικό, καθώς και customized σύστημα υγρόψυξης για non-stop λειτουργία. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών εξασφαλίζει την πιο συναρπαστική, την πιο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία gaming που ζήσατε ποτέ.


ASUS PG Series 120Hz Gaming Monitor: Απολαυστικό Gaming με κορυφαία απόκριση και κρυστάλλινη οπτική ποιότητα.

Σ’ ένα κόσμο όπου το gaming έχει περάσει στο Internet και τα τοπικά δίκτυα LAN, το να έχει κανείς απλώς γρήγορα αντανακλαστικά δεν είναι αρκετό. Οι διαυγείς, κρυστάλλινης καθαρότητας εικόνες είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τους gamers. Η πρότυπη οθόνη της ASUS, ειδική για παιχνίδια, με σάρωση στα 120Hz θα παρουσιαστεί στη CeBIT 2009.  Η οθόνη αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει στους gamers το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των 120Hz  –  εξαφανίζοντας τα τεχνουργήματα (motion blur) που προκαλεί η γρήγορη κίνηση των αντικειμένων ενός FPS gameplay ή το panning. Η οθόνη ASUS 120Hz Gaming Monitor χρησιμοποιεί, επίσης, ειδική τεχνολογία για την εξάλειψης ίχνους (Trace Free Technology) έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ομαλότερη κίνηση στα γραφικά, ενώ το πάνελ της έχει χρόνο απόκρισης ίσο με 2ms (GTG). Τέλος, η τεχνολογία Smart Contrast Ratio της ASUS εξασφαλίζει λόγο αντίθεσης 20,000:1 για πιο ρεαλιστική απόδοση των σκοτεινών σκηνών ενός παιχνιδιού ή μιάς ταινίας.


ASUS ENGTS250: Με το μοναδικό Fansink Dark Knight και components κορυφαίας ποιότητας εξασφαλίζουν βελτιωμένη ψυκτική ικανότητα και αυξάνουν την απόδοση κατά 20% εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις γραφικών.

Η ASUS παρουσίασε την πιο πρόσφατη σειρά από κάρτες γραφικών, με την κωδική ονομασία ENGTS250. Φροντίζοντας να ικανοποιήσει εκείνους τους χρήστες που θέλουν μια κάρτα γραφικών ικανή να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, η σειρά ENGTS250 TOP της ASUS εξασφαλίζει έως και 20% αύξηση της απόδοσης, για πιο διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία gaming. Η σειρά ENGTS250 έρχεται, επίσης, με πολύ καλό εξοπλισμό στον τομέα της ψύξης, αφού διαθέτει το Dark Knight, τον ειδικά σχεδιασμένο απαγωγέα θερμότητας (fansink), ο οποίος επιτυγχάνει εξαιρετική ψύξη και χαμηλά επίπεδα θορύβου, συμβάλλοντας σημαντικά στη μεγαλύτερη απόλαυση του παιχνιδιού. Συμπληρωματικά αναφέρεται, ένα πλήθος άλλων χαρακτηριστικών, όπως η θωράκιση ΕΜΙ, οι μετασχηματιστές κλειστού τύπου (covered chokes), το χαμηλό RDS  επάνω στα MOSFET, και οι solid πυκνωτές, εγγυώνται ακραίες επιδόσεις και, ταυτοχρόνως, τη γαλήνη του χρήστη. Η κάρτα ENGTS250 DK/HTDI/1GD3 έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη – μαμούθ, της τάξης του 1 GΒ, ιδανική να υποστηρίξει DirectX 10 παιχνίδια με πλούσια γραφικά σε πολύ μεγάλες αναλύσεις. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό όσον αφορά το ενδιαφέρον της ASUS για όλη την κοινότητα των gamers, η σειρά των καρτών ASUS ENGTS250  θα προσφέρεται με ειδικό εκπτωτικό κουπόνι που θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να κερδίσουν μέχρι και 25 δολάρια, ή να έχουν έκπτωση έως και 10% από την τιμή έως και 5 τίτλων παιχνιδιών, ή να αποκτήσουν εφαρμογές  CUDATM από την ιστοσελίδα* της NZONE.