H Sapphire παρουσίαζει στην αγορά την νέα σειρά Radeon R300 που διαθέτει βιομηχανικά μοντέλα με τεχνολογίες ψύξης Tri-X και Dual-X. Έρχεται στις 18 Ιουνίου.

Sapphire Radeon R300Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης γενιάς, η νέα σειρά διαθέτει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας ως προς τον πυρήνα γραφικών της επιτυχημένης αρχιτεκτονικής GCN από την AMD, σε συνδυασμό με μεγαλύτερα αποθέματα πλαισίου και την εξέλιξη της ήδη βραβευμένης λύσεις cooling, για να παραδώσει τις καλύτερες βαθμολογίες επιδόσεων και υποστήριξη για τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων DirectX 12, AMD FreeSync, TrueAudio, Liquid VR, VSR scaling και υποστήριξη Ultra HD.

 

Αυτή η νέα γενιά περιλαμβάνει βιομηχανικά μοντέλα με τις καταξιωμένες τεχνολογίες ψύξης Tri-X και Dual-X και είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια αγορά από τις 18 Ιουνίου 2015.

 

Στην κορυφή της νέας αυτής γκάμας βρίσκεται η νέα Sapphire Tri-X R9 390X που διαθέτει την τελευταία έκδοση της βραβευμένης ψήκτρας Tri-X. Αυτή διαθέτει πλέον διπλά σφαιρικά ρουλεμάν σε κάθε ένα από τους τρεις ανεμιστήρες για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ενισχυμένη Intelligent Fan Control (IFC-II), η οποία απενεργοποιεί τους ανεμιστήρες σε μια εντελώς αθόρυβη λειτουργία υπό ελαφρύ φορτίο.

 

Τα Heatpipe της εν λόγω σειράς με τα κορυφαία ολόκληρης της βιομηχανίας 10 χιλιοστων heatpipe και με χυτό σχεδιασμό heatsink κρατούν την κάρτα δροσερή ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, καθώς και τη χρήση των μεγάλων πυκνωτών ζωής και η Sapphire Black Diamond συμβάλει ενεργά στη σταθερή απόδοση και υψηλή αξιοπιστία.

 

Με βάση την τελευταία αρχιτεκτονική GCN από την AMD, η Sapphire Tri-X R9 390X υποστηρίζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων DirectX 12, TrueAudio, η AMD FreeSync, LiquidVR και Ultra HD. Η νέα Sapphire Tri-X R9 390X έχει 2816 Stream, επεξεργαστές, 8GB της μνήμης τελευταίας σειράς GDDR5 τρέχει σε 6000MHz, και ταχύτητα ρολογιού του κινητήρα του να αναγράφει 1055 MHz. Αυτό κάνει την νέα Sapphire Tri-X R9 390X την τέλεια επιλογή για τον κάθε ενθουσιώδη χρήστη που απαιτεί εξαιρετική απόδοση σε διάφορες σοβαρές εφαρμογές, καθώς και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

 

Επίσης, καλύπτει τον δείκτη απόδοσης από την Sapphire με 4, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εγγυημένη για ενεργοποιείται και μέσα από παιχνίδια σε 1080p στις ανώτατες ρυθμίσεις και να παραδίδει μια εξαιρετική εμπειρία gaming σε 1.440 και πέρα.

 

Διαθεσιμότητα – Η νέα κάρτα Sapphire Tri-X R9 390X θα είναι διαθέσιμο από τις συνήθεις etail της εταιρείας και συνεργάτες λιανικής από τις 18, Ιουνίου 2015.