Με προηγμένο e-shop και χιλιάδες προϊόντα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, η αλυσίδα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού “Μειδάνης” διεισδύει στο ηλ. εμπόριο.

meidanisΗ γνωστή αλυσίδα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μειδάνης με 18 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, λάνσαρε ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με χιλιάδες προϊόντα. Το κατάστημα απευθύνεται αρχικά σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αλλά μπορούν να κάνουν αγορές και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει αναπτυχθεί με προηγμένες λειτουργίες, όπως quick order και έλεγχος αποθέματος ενώ υποστηρίζονται και προσαρμοσμένες τιμές ανάλογα με το προφίλ των πελατών της εταιρίας. Επίσης παρέχονται όλοι οι τρόποι πληρωμής (πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή, PayPal, κατάθεση σε λογαριασμό) ενώ οι πελάτες μπορούν να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους με όποιον από τους 4 τρόπους τους εξυπηρετεί: εντός Αττικής με μέσα της Μεϊδάνης, εκτός Αττικής μέσω πρακτορείων, με courier ή και παραλαβή από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της εταιρίας.

 

«Η εταιρία μας είναι από τις πρώτες εταιρίες ηλ. εξοπλισμού με εθνικό δίκτυο καταστημάτων που επενδύει στο Ηλ. Εμπόριο. Πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους εκατοντάδες επαγγελματίες πελάτες μας αλλά και θα καλύψουμε και ανάγκες πολλών ιδιωτών πελάτων, υφιστάμενων και νέων», δήλωσε ο Νίκος Μεϊδάνης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας. Και συμπλήρωσε: «Η πολυπλοκότητα ενός έργου που είναι ταυτόχρονα Β2Β & Β2C είναι μεγάλη. Τα νέα συστήματα και η online λειτουργικότητα που σχεδιάσαμε πλαισιώνουν την omni-channel στρατηγική της εταιρίας μας: φροντίζουμε ώστε ο πελάτης μας να εξυπηρετείται με εξαιρετικό τρόπο και ίδιες δυνατότητες είτε είναι στο κατάστημα, είτε στον υπολογιστή του, είτε τηλεφωνικά.»

 

Το site είναι διαθέσιμο στο meidanis.gr