Άνοιξε από χθες και μέχρι τις 9 Μαρτίου τις πύλες της για καταναλωτές και επαγγελματίες της φωτογραφίας, η Photovision 2009, η μεγαλύτερη έκθεση imaging στην Ελλάδα.

photovision
Η έκθεση διεξάγεται από 5-9 Μαρτίου 2009 στις λυόμενες εγκαταστάσεις («τέντες») του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών. Μπροστά στο χώρο της έκθεσης, στην αχανή πίστα του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού μπορούν να παρκάρουν δωρεάν εκατοντάδες αυτοκίνητα. Η εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών εξασφαλίζεται και από το Μετρό στον Άγ. Δημήτριο, από πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν την περιοχή και φυσικά με Mini Bus της διοργάνωσης που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο, από την κοντινότερη στάση Μετρό.

Η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρήσεων από ένα ευρύ φάσμα της αγοράς imaging αλλά και όλων των σωματείων και συνδικαλιστικών ενώσεων φωτογράφων σημαίνουν, μεταξύ άλλων δύο πράγματα. Πρώτον, ότι η αγορά παρά την διεθνή οικονομική κρίση ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και αγωνίζεται έμπρακτα γι’ αυτό και δεύτερον ότι περιβάλλει με εμπιστοσύνη τη διοργάνωση της έκθεσης, με την βεβαιότητα ότι θα σταθεί στο υψηλό ποιοτικό επίπεδο όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις και ιδιαίτερα αυτή του 2007.
Από την άλλη μεριά, οι χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας, από την Κύπρο αλλά και μερικές εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες από το εξωτερικό (κυρίως τις Βαλκανικές χώρες) πιστοί στο διετές ραντεβού με την αγορά, ανυπομονούν ν’ ανοίξει η έκθεση για να βρουν σ’ ένα χώρο συγκεντρωμένο το σύνολο σχεδόν της αγοράς, σε ιδιαίτερα καλαίσθητα περίπτερα, αλλά και πληθώρα επιλογών από προϊόντα μέχρι επιμορφωτικά σεμινάρια και εκθέσεις φωτογραφίας. (… και ακόμη live φωτογραφήσεις, διάφορα happenings κλπ).

Τιμή εισητηρίου: 6ευρώ