Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε πολλούς λόγους να χρησιμοποιήσετε την Visa σας στις διακοπές σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε εκπτώσεις και δώρα.

UntitledΗ Visa ανακοίνωσε τη νέα της καμπάνια σε όλη την Ελλάδα η οποία καλωσορίζει τους τουρίστες από όλη την Ευρώπη που επισκέπτονται τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Η Visa σε συνεργασία με την εταιρία Celestyal Cruises και τα Hellenic Duty Free Shops σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε καταπληκτικές εκπτώσεις και αξέχαστα δώρα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας. Δεν έχει σημασία αν το ποσό πληρωμής είναι μεγάλο ή μικρό. Κάθε αγορά σας μετράει πληρώνοντας πάντα με τη Visa σας κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές.

 

Αν είστε ένας επιβάτης των Celestyal Olympia, Celestyal Crystal ή Celestyal Odyssey, μπορείτε να συνδέσετε την Visa κάρτα σας με την κάρτα επιβίβασης σας και να τη χρησιμοποιήσετε για όλες σας τις συναλλαγές σας πάνω στο πλοίο. Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, σας δίνεται ένα «ξυστό» με το οποίο κερδίζετε αμέσως ένα από τα παρακάτω δώρα: 7ημέρες, 4ημέρες και 3ημέρες κρουαζιέρες, θεραπείες spa, δωρεάν Wi-Fi και πολλά ακόμη δώρα. Η προσφορά ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2015 έως τις 15 Αυγούστου 2015.

 

Αν κάνετε αγορές με Visa σε 1 από τα 44 Hellenic Duty Free Shops σε όλη την Ελλάδα, με κάθε αγορά λαμβάνετε αμέσως δύο συμμετοχές στο φετινό Summer Promo Festival των Hellenic Duty Free Shops και μπαίνετε σε κλήρωση για πλούσια δώρα, όπως αυτοκίνητα, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα. Η προσφορά ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2015 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.