Η Logitech παρουσιάζει τη συλλογή ποντικιών Play που προσφέρει δημοφιλή ποντίκια διακοσμημένα με χαριτωμένους χαρακτήρες και πολύχρωμα σχέδια.

M23H Logitech, ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς ποντικιών, παρουσίασε σήμερα, για έβδομη χρονιά, την ετήσια συλλογή της από ποντίκια ιδιαίτερης σχεδίασης.

 

Η συλλογή 2015 Logitech Play είναι εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις στη μόδα αλλά και στη σχεδίαση επίπλων και αξεσουάρ, για να μας προσφέρει μια σειρά από ιδιαίτερα νέα ποντίκια με απεικονίσεις χαρούμενων και παιχνιδιάρικων χαρακτήρων όπως και πολύχρωμων σχημάτων και σχεδίων.

 

«Ο στόχος μας ήταν να προκαλέσουμε λίγη χαρά, να κάνουμε τον καθένα από εμάς να χαμογελάσει όταν χρησιμοποιεί το ποντίκι του» εξήγησε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech διεθνώς, για περιφερειακά υπολογιστών. «Έτσι συνδυάσαμε μια πινελιά από χρώμα με μια δόση από παιχνιδιάρικη διάθεση, προσθέσαμε λίγο κέφι και φτιάξαμε την φετινή μας συλλογή 2015 Logitech Play. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων που φρεσκάρουν και ομορφαίνουν το γραφείο μας, κάνοντας το να ξεχωρίζει».

 

VRZ_3715-r-3 lowΌταν η ομάδα σχεδιασμού της Logitech επισκέφθηκε την Εβδομάδα Σχεδίου στο Μιλάνο, εμπνεύστηκαν από πολύχρωμα και γεμάτα κέφι σχέδια και στοιχεία, κάτι που τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν την νέα συλλογή 2015 Play. Φέτος η συλλογή περιλαμβάνει το ασύρματο ποντίκι M238, ενώ, με όλα τα νέα μοντέλα μπορούμε να πλοηγηθούμε εύκολα στο Διαδίκτυο, με άνετα στο κράτημα κελύφη, ενώ οι μηχανισμοί τους εγγυώνται υψηλής ακρίβειας ανίχνευση και scrolling.

 

Custom_format_M238_BlueFacets_TOPΗ συλλογή 2015 Logitech Play είναι τόσο όμορφη, παιχνιδιάρικη και γεμάτη κέφι όσο και εσείς! Και χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης διάρκειας το κέφι κρατά έως και για 12 μήνες, ανάλογα το μοντέλο. Τέλος, τα ασύρματα ποντίκια της συλλογής είναι συμβατά με λειτουργικά Microsoft Windows, Mac, Chrome OS και Linux, ενώ διατηρούν σταθερή τη σύνδεσή τους με τον υπολογιστή ακόμη και από απόσταση 10 μέτρων.

 

Τιμή και διαθεσιμότητα
Η συλλογή 2015 Logitech Play αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο με λιανική τιμή τα €24,99.