Το “Halo 5” στο lineup με τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Xbox. Το backward compatibility για το Xbox One προσφέρει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη Xbox.

E3_gamesH Microsoft παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Xbox E3 briefing, ένα συγκλονιστικό lineup, το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικούς τίτλους Xbox One. Επίσης, ανακοίνωσε το backward compatibility (τη συμβατότητα δηλαδή με παιχνίδια Xbox 360), καθώς και το καλύτερο lineup τίτλων στην ιστορία του Xbox, το οποίο θα μας κρατήσει απασχολημένους φέτος, αλλά και την επόμενη χρονιά.

 

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης το πώς σχεδιάζει να κάνει το Xbox Live, την κορυφαία κοινότητα gaming του κόσμου, ακόμη καλύτερο, ενώ παράλληλα έδωσε στους fans μια πρώτη γεύση του πώς η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να πάει την εμπειρία gaming ένα βήμα παρακάτω, με το νέο Xbox Elite Controller και το Microsoft HoloLens.

Η κεντρική ομιλία του Xbox E3, περιέλαβε αρκετές παγκόσμιες πρεμιέρες games και τρέιλερ σε ένα 90λεπτό, γεμάτο δράση, θέαμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν διάφορα νέα σχετικά με τους μεγαλύτερους franchise τίτλους.

 

FM6To show άνοιξε με μια φοβερή έκρηξη, αφού η πρεμιέρα του gameplay του “Halo 5: Guardians” περιέλαβε την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου multiplayer mode μαζικής κλίμακας, Warzone, όπου μέχρι και 24 παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάχονται με φιλικούς αλλά και εχθρικούς AI χαρακτήρες.

Το ολοκαίνουργιο Ford GT supercar, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση αποκλειστικά στο “Forza Motorsport 6,” έκανε μια συναρπαστική είσοδο στη Galen arena, με την εμφάνιση του Henry Ford III και της παγκόσμιας πρεμιέρας του gameplay του τίτλου.

 

Η Microsoft Studios, σε συνεργασία με τον θρυλικό Γιαπωνέζο σχεδιαστή παιχνιδιών, Keiji Inafune, τον Mark Pacini και τις ομάδες της Comcept και της Armature Studio (δημιουργοί της σειράς “Metroid Prime”), παρουσίασαν για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο “ReCore”, αποκλειστικό τίτλο του Xbox One.
H εταιρία παραγωγής Mojang AB, έκανε επίδειξη της ολοκληρωμένης έκδοσης του “Minecraft” για Microsoft HoloLens, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να δουν τον κόσμο του “Minecraft” με άλλα μάτια.

 

Ο Peter Moore της Electronic Arts έδειξε τον ενθουσιασμό του για την EA Access, μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει στα μέλη της να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα και φθηνότερα παιχνίδια, αποκλειστικά στο Xbox One. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το EA Access Vault περιλαμβάνει πλέον το “Titanfall”, ενώ θα παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη Xbox Live Gold να παίζουν τους καλύτερους τίτλους της EA, δωρεάν, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πραγματοποιείται η E3.
Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης το Game Preview στο Xbox One — ένας νέος τρόπος για τους fans να αγοράζουν work-in-progress ψηφιακούς τίτλους και να συμμετέχουν στη διαδικασία ανάπτυξης τους, δίνοντας feedback στους developers, καθώς συνεχίζουν να ενημερώνουν τα παιχνίδια. Το Game Preview έρχεται στο Xbox One ως πιλοτικό πρόγραμμα, αυτή την εβδομάδα.

 

GOWUΦέτος το “Halo 5: Guardians” περιλαμβάνεται στο lineup με τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Xbox, μαζί με αποκλειστικά blockbuster, όπως το “Forza Motorsport 6,” το “Rise of the Tomb Raider,” το “Gears of War: Ultimate Edition,” το “Fable Legends” και το “Rare Replay.”

Η Microsoft ανακοίνωσε μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2015 και ύστερα για το Xbox One και τα Windows 10, η οποία περιλαμβάνε