H Globo αναγνωρίζεται παγκοσμίως για άλλη μία χρονιά στο Magic Quadrant της Gartner για λύσεις Enterprise Mobility Management (“EMM”).

GLOBO_LOGOΗ Globo, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και το σχεδιασμό και ανάπτυξη mobile εφαρμογών, συμπεριλήφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Έκθεση Magic Quadrant (MQ) της Gartner για λύσεις Enterprise Mobility Management.

 

Για το 2015, η Gartner έχει χαρακτηρίσει τις λύσεις EMM ως το συνεκτικό κρίκο, ο οποίος ουσιαστικά συνδέει τις φορητές συσκευές με τη ροή λειτουργίας μίας επιχείρησης που περιλαμβάνει συσκευές, εφαρμογές και δεδομένα. Τη φετινή χρονιά μόλις 12 εταιρείες αναγνωρίστηκαν στο Magic Quadrant από σύνολο 100 εταιριών παγκοσμίως.

 

Για τις ανάγκες της Έκθεσης, οι πάροχοι αξιολογήθηκαν βάσει μίας σειράς κριτηρίων που αφορούν τόσο σε επιχειρησιακούς δείκτες, όσο και σε τεχνικές δυνατότητες. Για να συμπεριληφθεί μία εταιρεία στο Magic Quadrant χρειάζεται να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

– Τουλάχιστον $12 εκατ. πωλήσεις ΕΜΜ για το 2014
– Τουλάχιστον πέντε συστάσεις από οργανισμούς που χρησιμοποιούν τη λύση ΕΜΜ
– Υποστήριξη ΕΜΜ για iOS, Android και Windows Phone
– Παροχή Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) μέσω app wrapping ή ενός Software
– Development Kit (SDK) και Mobile Content Management (MCM)

 

Ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Globo, σχολίασε: «Η ένταξή μας στο EMM Magic Quadrant της Gartner για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί για εμάς μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παρόχων που προσφέρουν κάποια ΕΜΜ λειτουργικότητα, η οποία όμως δεν είναι αρκετή για μία επιχείρηση που προσβλέπει σε μία ολοκληρωμένη λύση mobility.

 

Η Globo είναι μοναδική, καθώς παρέχει μία συνολική λύση που συνδυάζει λύσεις για enterprise mobility management με μία πλατφόρμα για σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση mobile εφαρμογών (MADP) – κάτι που έχει γίνει προαπαιτούμενο για μία αποτελεσματική λύση mobility».