Τα Novacinema δίνουν ραντεβού το 2016 με το “Game of Thrones”, με τις συζητήσεις να κινούνται γύρω από το συγκλονιστικό φινάλε του 5ου κύκλου.

Game of Thrones 86Οι τίτλοι τέλους του 5ου κύκλου του Game of Thrones πέσανε ξημερώματα Δευτέρας, όπως πάντα σε μαύρο φόντο. Μία καθόλου τυχαία επιλογή, γιατί το συγκλονιστικό φινάλε του κύκλου άφησε άφωνους τους θεατές, που παρακολουθούσαν τη γεμάτη έκπληξη και τρόμο έκφραση στο πρόσωπό τους να καθρεπτίζεται στις οθόνες τους…

 

Η σειρά φαινόμενο που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα. Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, έσπασε όλες τις μετρήσεις, τόσο στην ταυτόχρονη με την Αμερική μετάδοση τα ξημερώματα της Δευτέρας, όσο και στην prime time προβολή της το βράδυ της ίδιας μέρας. Ακόμα περισσότεροι βέβαια ήταν αυτοί που επέλεξαν να γράψουν το επικό φινάλε στον εξελιγμένο αποκωδικοποιητή Novabox+, προκειμένου προφανώς να το δουν και να το ξαναδούν και ίσως έτσι καταφέρουν να πιστέψουν τι έγινε…

 

Το φινάλε του 5ου κύκλου αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς τα είχε όλα! Ανατροπές, εκπλήξεις, αγωνία και φυσικά άλλο ένα …απρόσμενο τέλος. Αν και οι φίλοι της σειράς είναι «υποψιασμένοι» και θεωρούν ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό, ο George RR Martin και η HBO για άλλη μια φορά τα κατάφεραν.

 

Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν είδε το τελευταίο επεισόδιο. Αν όμως υπάρχει έστω και ένας, μπορεί να το δει σήμερα στις 22:45 ή την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 22:00 από το Novacinema3 ή το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 23:30 στο Novacinema1 και Novacinema1HD. Επίσης, είναι διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

 

Για το λόγο αυτό, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λεγόμενα spoilers και να πούμε τι έγινε. Το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο στο twitter πάντως που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που προκαλούν οι σοκαριστικές ανατροπές του Game of Thrones, μάλλον ήταν αυτό ενός φίλου της σειράς που έγραψε «George RR Martin είναι πλέον επίσημο. Είσαι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο».

 

Ραντεβού λοιπόν το 2016, για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η σειρά με τις 55 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ, 3 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Φυσικά και ο 6ος κύκλος του Game of Thrones θα προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική …αν και σίγουρα κάποιοι θα θέλαμε ταυτόχρονα με τα γυρίσματα!