Το CU βραβεύει τον πιο «restart» αθλητή του Red Bull X-Fighters, ξεχωρίζοντας τον Ισπανό Dany Torres που έχει τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα Freestyle Motocross.

Dany Torres CUTo Red Bull X-Fighters έκανε την πιο εντυπωσιακή προσγείωση στην Ελλάδα για το δεύτερο αγώνα του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος Freestyle Motocross, τον οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές. Την ημέρα του αγώνα το CU ήταν εκεί, επέλεξε και βράβευσε τον αθλητή που έχει κάνει τα πιο πολλά Restart στην FMX καριέρα του.

 

Το βραβείο CU Restart Award απονεμήθηκε στον Ισπανό Dany Torres, ο οποίoς έχει τις περισσότερες συμμετοχές (41) στο πρωτάθλημα, είναι δεύτερος στις νίκες (7) και θεωρείται ο μάστερ των comeback, καθώς τραυματισμοί και δύσκολες στιγμές δεν τον έχουν εμποδίσει να φέρνει νέα τρικ απέναντι στους αντιπάλους του και να επιστρέφει συνέχεια στο βάθρο των νικητών.

 

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη φετινή περίοδο, ο Αυστραλός Clinton Moore, με άψογη εμφάνιση και τρικ που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κοινό. Δέκα χιλιάδες θεατές κατέκλεισαν από νωρίς τον ατμοσφαιρικό χώρο του λατομείου και παρακολούθησαν ένα θέαμα που έκοβε την ανάσα. Ανάμεσά τους και οι 120 τυχεροί, φίλοι του CU που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, κέρδισαν και έζησαν από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία.

 

Παράλληλα, στο χώρο του λατομείου ήταν και το CU Pop Up T-shirt Bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, που τύπωνε και μοίραζε δωρεάν, συλλεκτικά μπλουζάκια εμπνευσμένα από το Red Bull X-Fighters.