Στις 18 Ιουνίου θα απολαύσετε το 1ο Street Art Portraits μωσαϊκό της πόλης από το LG G4. Τι πρωτότυπο θα έχει το Street Art Portraits Event στο κέντρο της Αθήνας;

UntitledH LG Electronics Hellas με αφορμή την κυκλοφορία της νέας flagship συσκευής LG G4, διοργανώνει την Πέμπτη, 18 Ιουνίου, στo ‘City Link’ (Στοά Σπύρου Μήλιου) στο κέντρο της Αθήνας, το LG G4 Street Art Portraits Event.

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το νέο LG G4, να εκτυπώσουν επιτόπου και να κολλήσουν το πορτραίτο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να γίνουν μέρος του πρώτου street art μωσαϊκού της πόλης, αλλά και να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους LG G4.

 

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 22.00 το βράδυ, οι επισκέπτες του ‘LG G4 Street Art Portraits Event’ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά LG G4, να αγγίξουν την αυθεντική δερμάτινη πίσω όψη του, να φωτογραφηθούν με αυτό και να κολλήσουν το πορτραίτο τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Στοάς, συμμετέχοντας έτσι στη δημιουργία του πιο μεγάλου street art μωσαϊκού της Αθήνας, αλλά και στην κλήρωση για ένα LG G4.

 

Επιπλέον, για όλη τη διάρκεια της ημέρας, γνωστοί παραγωγοί του ‘En Lefko’ και του ‘RED FM’ θα εκπέμπουν ζωντανά από το City Link.

 

Στην κορύφωση της εκδήλωσης, στις 19:00 το απόγευμα, το συγκρότημα ’48 ΩΡΕΣ’ θα παίξει live μουσική, ενώ θα γίνει επίδειξη μόδας με τα πιο hot accessories της σεζόν, καταλήγοντας με DJ set σε ένα μεγάλο πάρτι με επώνυμους καλεσμένους!

 

Τέλος, όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, μπορούν να λάβουν μέρος σε ξεχωριστή κλήρωση, συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνεται στη σελίδα του Facebook της LG Hellas.