Η πρώτη δωρεάν προέκταση-αναβάθμιση για το ελληνικό game “1453-1821 Η Ώρα της Απελευθέρωσης” της SDS Game Studios, είναι γεγονός!

1453-1821H SDS Game Studios σε συνεργασία με την Centric Multimedia έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την πρώτη προέκταση-αναβάθμιση για το πολύ επιτυχημένο παιχνίδι Ελληνικής παραγωγής 1453-1821 η ώρα της απελευθέρωσης. H προέκταση ή οποία θα γίνει διαθέσιμή δωρεάν μέσω του διαδικτυακού χώρου της SDS-Gamestudios στις 15 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων που θα εμβαθύνουν και θα βελτιώνουν διάφορες πτυχές του παιχνιδιού καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και επιπλέον υλικό που θα επεκτείνει το περιεχόμενο του.
Πιο συγκεκριμένα η αναβάθμιση περιλαμβάνει ανανέωση και εμπλουτισμό με ρεαλιστικότερα γραφικά του χάρτη του παιχνιδιού και των εικονιδίων χρήσης των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται, ανανέωση των γραφικών κίνησης, περιβάλλοντος και σχεδιασμού των μονάδων καθώς και νέες ηχητικές προσθήκες όσον αφορά τις φωνές των οπλαρχηγών και των οπλιτών. Επίσης επεκτείνετε η διάρκεια του παιχνιδιού με την προσθήκη ενός νέου οπλαρχηγού (Καραϊσκάκη) καθώς και προσθήκες επιπλέον ιστορικών κειμένων που εμπλουτίζουν και εμβαθύνουν το σενάριο.
‘’Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται η δέσμευση της SDS Game studios για συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση του παιχνιδιού σε βάθος χρόνου’’, δήλωσαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού.