Η Epson κυκλοφορεί νέους φορητούς βιντεοπροβολείς για γραφεία και αίθουσες διδασκαλίας. Όλα τα μοντέλα είναι μικρά, ελαφριά και ευέλικτα στη μεταφορά.

68db8eaf_98_2Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς φορητών βιντεοπροβολέων υψηλής ποιότητας με ενισχυμένες δυνατότητες διασύνδεσης και λειτουργίες δικτύωσης. Οι βιντεοπροβολείς είναι ιδανικοί για χρήση σε αίθουσες συναντήσεων και διδασκαλίας και μπορούν να χρησιμοποιούνται επίσης ως μια οικονομική λύση υψηλής ποιότητας σε οικιακό γραφείο.

 

Η καινούργια αυτή σειρά φορητών βιντεοπροβολέων (EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH & EB-965H) περιλαμβάνει αρκετά μικρά και ελαφριά μοντέλα που μπορούν να μεταφέρονται από τη μία αίθουσα στην άλλη. Τα μοντέλα των βιντεοπροβολέων συνοδεύονται από μια τσάντα μεταφοράς για να διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η μετακίνηση και η αποθήκευσή τους.

 

Στα μοντέλα όλης της σειράς έχει ενσωματωθεί η τεχνολογία 3LCD και η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για απόδοση εξαιρετικής ποιότητας στις εικόνες και ακρίβεια στα χρώματα. Ο λόγος αντίθεσης 10.000:1 παράγει καθαρότερες λεπτομέρειες εικόνας, ενώ οι διαφορετικές εγγενείς αναλύσεις ανάλογα με το μοντέλο συμβάλλουν στην ομαλή ενσωμάτωση των μοντέλων σε διαφορετικούς χώρους.

 

Εμείς στην Epson κατανοούμε τη σημασία που έχει ο έλεγχος όταν πρόκειται για παρουσιάσεις σε εταιρικό ή εκπαιδευτικό περιβάλλον. Η καινούργια σειρά συνοδεύεται από λογισμικό προβολής πολλαπλών υπολογιστών, χάρη στο οποίο μπορείτε να προβάλλετε ταυτόχρονα περιεχόμενο από έως πέντε συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των tablet και των smartphone. Η λειτουργία επόπτη επιτρέπει στον υπεύθυνο της παρουσίασης, είτε αυτός είναι καθηγητής, λέκτορας είτε απλά ομιλητής σε μια συνάντηση, να ελέγχει το προβαλλόμενο περιεχόμενο από τις συσκευές.

 

Η καινούργια λειτουργία σίγασης εικόνας και ήχου επιτρέπει σε αυτόν που παρουσιάζει να κάνει παύση της παρουσίασης. Επίσης, συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς μειώνει τη φωτεινότητα της λάμπας κατά 70% όταν χρησιμοποιείται. Με την ενεργοποίησή της το κόστος μειώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας του βιντεοπροβολέα.

 

91fd362a_98_4Όλα τα μοντέλα διαθέτουν βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης, προσφέροντάς σας πολλές επιλογές και ευελιξία, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να κάνετε τις παρουσιάσεις σας. Η σειρά μπορεί να συνδεθεί στις πιο πρόσφατες ψηφιακές συσκευές ή τα αναλογικά προϊόντα παλαιού τύπου, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού. Η σύνδεση έξυπνων συσκευών δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης μέσω του κωδικού QR του iProjection:1 απλά σαρώστε τον προβαλλόμενο κωδικό QR χρησιμοποιώντας την έξυπνη συσκευή σας και ξεκινήστε την εργασία σας.

 

Το περιεχόμενο του smartphone μπορεί επίσης να προβληθεί σε μεγαλύτερη οθόνη χάρη στην υποστήριξη MHL2. Το υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο εικόνας και ήχου μπορεί να προβληθεί μέσω εισόδου HDMI. Για μεγαλύτερη ευελιξία, η σειρά συνοδεύεται επίσης από ενσύρματη σύνδεση LAN και προαιρετική δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi.

 

Η εγκατάσταση των μοντέλων της σειράς είναι γρήγορη κι εύκολη χάρη στην οριζόντια και κατακόρυφη διόρθωση keystone, που σας βοηθάει να επιτύχετε προβολές με τέλεια σχηματισμένες εικόνες χωρίς παραμόρφωση, ακόμη κι όταν ο βιντεοπροβολέας έχει τοποθετηθεί χωρίς σωστό κεντράρισμα. Επίσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο εργασίας χάρη στη λειτουργία μεγέθυνσής του. Η μπροστινή απαγωγή ανεμιστήρα επιτρέπει στους ακροατές να κάθονται γύρω από το βιντεοπροβολέα χωρίς να βρίσκονται στη διαδρομή εκροής του ζεστού αέρα.