Ανάμεσα στις συμφωνίες που ξεχωρίζουν, είναι η συνεργασία με τον όμιλο ΣΚΑΙ, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιεί τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Atcom.

AtcomΗ Dionic γνωστοποίησε στο επενδυτικο κοινό ότι η θυγατρική της εταιρεία, κατά 65%, ATCOM A.E συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της στην Ελληνική Αγορά, προσέθεσε ένα σημαντικό αριθμό νέων συνεργατών στο ήδη εκτενές πελατολόγιό της.
Ανάμεσα στις πρόσφατες συμφωνίες που ξεχωρίζουν, είναι η στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο ΣΚΑΙ, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιεί για το σύνολο της Διαδικτυακής του παρουσίας και δραστηριότητας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Atcom.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνούς ανάπτυξης της εταιρείας, η Atcom προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την διεθνή εταιρεία συμβούλων “imedia advisory services”, που ειδικεύεται στον χώρο των εκδόσεων και νέων τεχνολογιών. Επίκεντρο της από κοινού δραστηριότητας αποτελεί η προώθηση του WCM προϊόντος Netvolution (και παράλληλα του προϊόντος m-volution, που είναι πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου κινητών συσκευών καθώς και υπηρεσιών mobile marketing) σε συγκεκριμένο αριθμό σημαντικών δημοσιογραφικών οργανισμών του εξωτερικού, με προτεραιότητα τις αγγλόφωνες χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία και η Ν. Αφρική.