Μια ματιά στον κόσμο, σε 48 ώρες. Αυτό το Σαββατοκύριακο (13ης & 14ης Ιουνίου), η Sony Mobile «θα τρέξει» παγκοσμίως μια e-καμπάνια.

Capture 148 Instagrammers, από 48 εμβληματικές πόλεις σε όλον τον κόσμο, θα μοιραστούν τις εξαιρετικές στιγμές που θα “συλλάβουν’’ με το Xperia Smartphone τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους followers τους, καλώντας τους να μοιραστούν μαζί τους τις δικές τους εξαιρετικές στιγμές.

 

Από το Λονδίνο έως τη Λισαβόνα, από το Βερολίνο έως τη Μπογκοτά και από το Σύδνεϋ έως την Αθήνα, ένα ευρύ δίκτυο Xperia οπαδών και influencers θα ανταλλάξουν αυτά που τους εμπνέουν στο Instagram. Φωτογραφίστε και μοιραστείτε το δικό σας στιγμιότυπο σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε μέσα από τον φακό των Xperia Smartphones χρησιμοποιώντας τα hashtags #ICan & #Xperia.

 

Η φιλόδοξη αυτή ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να τονίσει το πλήθος των εμπειριών που μπορεί να δώσουν τα Xperia Smartphones σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Με την εντυπωσιακή λειτουργία μπαταρίας Stamina, έχετε πιο έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μπορείτε να βελτιώσετε εύκολα το χρόνο αναμονής μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο, εξασφαλίζοντας ότι η μόνη ανησυχία σας είναι να τραβήξετε την επόμενη τέλεια φωτογραφία σας και όχι να φορτίσετε το κινητό σας.

 

Επιπλέον τα Xperia Z3 & Z3 compact διαθέτουν μία εκπληκτική κάμερα 20.7 megapixel με αυτόματη εστίαση και ψηφιακό ζουμ 8χ έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μοναδικές λήψεις σε όποια συνθήκη και αν βρίσκεστε.

 

Ο Senior Campaign Manager της Sony Mobile, William Tyler, δήλωσε “Τα Xperia Smartphones απευθύνονται σε ανθρώπους δραστήριους που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση, οι οποίοι δεν συμβιβάζουν τα θέλω τους και αναζητούν ένα smartphone με καλή φωτογραφική μηχανή σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση μπαταρίας. Οι χρήστες Xperia είναι παντού γύρω μας, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το Σαββατοκύριακο τις εξαιρετικές στιγμές μαζί τους σε όλο τον κόσμο. ”

 

Για να δείτε τα αποτελέσματα της ενέργειας, επισκεφθείτε τη σελίδα της Sony Xperia στο Facebook όπου όλες οι εικόνες θα εμφανιστούν από την 13η Ιουνίου.