Η Samsung ανακοινώνει δύο νέα σεμινάρια, που θα διεξαχθούν στο Ιnnovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης στην Αθήνα.

InnovAthensΤο Samsung Service Lab Workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15-16 Ιουνίου, με συνολική διάρκεια οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), με σκοπό να παρέχει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για επισκευαστικές υπηρεσίες σε smartphones.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

 

Επιπλέον την Πέμπτη 18 Ιουνίου (16.00 – 18.00) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο workshop του κύκλου σεμιναρίων “Candidate Selection & Evaluation: Everything you need to know to get hired”. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου σεμιναρίου με θέμα “Brand Yourself” θα συζητηθεί πώς ένας υποψήφιος μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του από το βιογραφικό ως τη συνέντευξη. Στόχος είναι η εξοικείωση με τη διαδικασία της συνέντευξης και η αυτό-αξιολόγηση του «brand» που έχει δημιουργήσει ο καθένας για τον εαυτό του.

 

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.