Η Microbase υλοποίησε το νέο τηλεφωνικό κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσα από πλατφόρμα με δυνατότητα 3000 χρηστών και 400 ταυτόχρονων κλήσεων.

logo_microbaseΗ Microbase, υλοποιώντας την πλατφόρμα της Microbase CommServer, σχεδίασε και παρέδωσε το νέο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης με δυνατότητα για 3000 χρήστες και 400 ταυτόχρονες κλήσεις.

 

Η πλατφόρμα Microbase CommServer, βασισμένη στις τεχνολογίες Asterisk και OpenSIPS, λογισμικά ανοικτού κώδικα και ανοικτών τεχνολογιών, τόσο υποδομών όσο και εφαρμογών τελικών χρηστών, προσφέρει στους χρήστες του Πολυτεχνείου Κρήτης υπηρεσίες επικοινωνίας όπως VoIP τηλεφωνικές κλήσεις, Video Κλήσεις, Instant Messaging, Presence, Voicemail to Email, Fax to Email, Conferencing και άλλες σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες.

 

Η Microbase, με μοναδικές πιστοποιήσεις στις τεχνολογίες που αξιοποιεί, συνεχίζει να αναπτύσσει και να προσφέρει λύσεις σε σύνθετες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες, εκμεταλλευόμενη την ευελιξία και τα κοστολογικά πλεονεκτήματα των λογισμικών ανοιχτού κώδικα.