Το νέο 4Κ monitor της LG απευθύνεται σε παίκτες υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία χάρη στο 4Κ IPS πάνελ και τη λειτουργία AMD Free Sync.

LG 27MU67 4K Monitor 2H LG προσφέρει στους gamers μια εμπειρία νέου επιπέδου με το νέο LG 4K ULTRA HD monitor (μοντέλο 27MU67), το οποίο θα ξεκινήσει τη διάθεσή του σε επιλεγμένες ανά τον κόσμο αγορές από αυτόν το μήνα. Το νέο εξαιρετικό monitor της LG διαθέτει οθόνη 27 ιντσών με αναλογία 16:9, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια premium gaming εμπειρία, αφού διαθέτει μεγάλο εύρος οπτικής, αλλά και ανάλυση οθόνης 3840 x 2160, για εντυπωσιακή εμπειρία θέασης 4Κ.

 

Το νέο monitor της LG είναι ιδανικό για την υψηλής ποιότητας απόδοση των παιχνιδιών με έντονα γραφικά και γρήγορη δράση της σημερινής 4Κ στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (Real-time strategy – RTS) και των παιχνιδιών FPS (First-person shooter). Χάρη στην τεχνολογία ‘AMD FreeSync’ με ρυθμό ανανέωσης οθόνης από 40 έως και 60Hz, η δράση των παιχνιδιών είναι άνετη και ρευστή, χωρίς να χάνεται ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ, να ‘σπάει’ η εικόνα ή να ‘τρεμοπαίζει’, ειδικά κατά τη διάρκεια παιχνιδιών που απαιτούν γρήγορες εναλλαγές.

 

Το LG 27MU67 διαθέτει πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS) και λειτουργία ‘Dynamic Action Sync’ (DAS), που μειώνει την καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο γρήγορα 4Κ monitors της αγοράς σήμερα. Επιπλέον, με τη χρήση του πλήκτρου ‘Game Mode’, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για μια μοναδική gaming εμπειρία.

 

LG 27MU67 4K Monitor 1Έτσι π.χ., με τη λειτουργία ‘Black Stabilizer’, ο παίκτης χρησιμοποιεί περισσότερο φως στις πιο σκοτεινές περιοχές, όπου μπορεί να κρύβονται αντικείμενα ή και εχθροί σε ένα παιχνίδι. Τέλος, η λειτουργία ‘Flicker Safe’ μειώνει την κόπωση των ματιών κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων παιχνιδιών ή πολλών ωρών δουλειάς.

 

Η νέα οθόνη της LG, πέρα από τις εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητες που παρέχει σε επίπεδο gaming, υπερέχει ξεκάθαρα, προσφέροντας μοναδική ποιότητα εικόνας ανάλυσης 4K Ultra HD με κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα με αυξημένη καθαρότητα, πιο έντονη αντίθεση και περισσότερες λεπτομέρειες. Το ειδικά σχεδιασμένο IPS 4K πάνελ πετυχαίνει ομοιόμορφη αναπαραγωγή χρωμάτων, σχεδόν από οποιαδήποτε οπτική γωνία, και ταυτόχρονα απεικονίζει πάνω από το 99% του φάσματος χρωμάτων sRGB με απόλυτη ακρίβεια στην απόδοση σε σχέση με άλλες οθόνες.

 

Επιπλέον, το LG 27MU67 διαθέτει εργοστασιακές ρυθμίσεις για προσαρμογή της οθόνης ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη και είναι εξοπλισμένο με είσοδο HDMI 2.0, προκειμένου να υποστηρίζει 4Κ ανάλυση στα 60Hz.

 

LG 27MU67 4K Monitor 4«Μια οθόνη με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, κορυφαία ανάλυση και λιγότερο χρόνο απόκρισης δεδομένων είναι απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου gamer», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. In-kyu Lee, Senior Vice President και Head of TV & Monitor Division της LG Home Entertainment Company.

 

«Η οθόνη LG 27MU67 όχι μόνο παρέχει όσα υπόσχεται, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ένα κορυφαίο monitor ανάλυσης 4K Ultra HD για επαγγελματίες που ασχολούνται με το design, τη γραφιστική, την επεξεργασία εικόνας ή βίντεο, ή απλά λατρεύουν να απολαμβάνουν ταινίες σε υψηλή ανάλυση από την οθόνη του υπολογιστή τους».

 

Το monitor LG 27MU67 θα είναι διαθέσιμο από αυτόν το μήνα σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση και την τιμή του θα ανακοινωθούν για την κάθε χώρα ξεχωριστά.