Το in.gr και το thetoc.gr είναι τα ειδησεογραφικά portal που ξεχώρισαν ως κορυφαίες εφαρμογές για Samsung Smart TV διακρίθηκαν στα Digital Media Awards 2015.

in.gr Samsung Smart TVΟι ειδησεογραφικές εφαρμογές thetoc.gr και in.gr, που είναι διαθέσιμες στις Samsung Smart TVs, διακρίθηκαν στα φετινά Digital Media Awards. Η διάκριση επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα περιεχομένου και εμπειρία χρήσης που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των Samsung Smart TV.

 

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή ‘The TOC’ απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Best Smart TV Content App”. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για τη Samsung Smart TV, μέσω της οποίας οι κάτοχοι των τηλεοράσεων έχουν διαρκή και έγκυρη ενημέρωση σε πλήθος θεμάτων, όπως αυτά καταγράφονται από το ειδησεογραφικό portal ‘The TOC’. Το portal φέρει την υπογραφή της Έλλης Στάη.

 

Η εφαρμογή του ελληνικού ειδησεογραφικού portal in.gr διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Cross Platform Content (Web, Mobile, App)”, καθώς και το δεύτερο βραβείο “Best Smart TV Content App”. Μέσω της εφαρμογής στη Samsung Smart TV, ο θεατής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για τις σημαντικότερες τρέχουσες ειδήσεις, ενώ μπορεί να ανατρέξει και σε ειδήσεις ταξινομημένες ανά κατηγορία, καθώς και να δει συγκεντρωμένα video και φωτογραφικό υλικό.

 

Οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε μοντέλα Smart TV 2012, 2013, 2014 και 2015 μέσω του Samsung Apps.