Το νέο παιχνίδι βάζει τους παίκτες στη θέση του οδηγού, δίνοντάς μας ένα ολοκαίνουριο τρόπο να παίζουμε Skylanders μέσω οχημάτων της γης, της θάλασσας και του αέρα.

Skylanders SuperChargers Key ArtΟι Skylanders φέρνουν άλλη μια σημαδιακή πρωτοπορία στο #1 παιδικό franchise για κονσόλες με την κυκλοφορία Skylanders SuperChargers στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 στην Ευρώπη. Η Activision Publishing, Inc., ως ηγέτης της κατηγορίας toys-to-life που δημιούργησε, προεκτείνει το σήμα-κατατεθέν gameplay για να μας γνωρίσει στα οχήματα που έρχονται στη ζωή – έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να βιώσουμε τη μαγεία των Skylands.

 

Στα ηνία ισχυρών οχημάτων της στεριάς, της θάλασσας, και του αέρα, οι Portal Masters μπορούν να λάβουν μέρος σε δράση υψηλών οκτανίων όπως ποτέ πριν. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν μέσα από τους δρόμους των Skylands σε οδικές μάχες, να δώσουν ξέφρενους αγώνες και να πάρουν μέρος σε αναμετρήσεις του αέρα ενώ πετάνε μέσα από εχθρικά σμήνη για πρώτη φορά. Σχεδιασμένο από την Vicarious Visions, το Skylanders SuperChargers προσφέρει μια gameplay εμπειρία με πλούσια ιστορία, γεμάτη με περιπέτειες τόσο σε τροχούς όσο και σε εξερεύνηση με τα πόδια, μάχες, γρίφους, mini games, δραστηριότητες και platforming, μαζί με μια ποικιλία από ολοκαίνουργια συναρπαστικά περιβάλλοντα.

 

“Δημιουργήσαμε την κατηγορία toys-to-life και συνεχίζουμε να ηγούμαστε σε αυτή, φέρνοντας καινούργιες πρωτοπορίες και νέα μαγεία στο είδος με κάθε παιχνίδι. Πρώτα φέραμε φιγούρες στη ζωή, τώρα φέρνουμε οχήματα στη ζωή με το Skylanders SuperChargers,” δήλωσε ο Eric Hirshberg, CEO της Activision Publishing, Inc. “Λατρεύουμε να φτιάχνουμε αυτά τα παιχνίδια, αφού για να κάνουμε καλά τη δουλειά μας ως δημιουργοί, πρέπει να μιλάμε συνέχεια στο παιδί μέσα μας. Ποιο παιδί δεν έχει φανταστεί επικά οχήματα με φοβερές δυνάμεις και δεν έχει ονειρευτεί τις περιπέτειες που θα μπορεί να ζήσει μαζί τους; Το Skylanders SuperChargers κάνει αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.”

 

Το Skylanders SuperChargers περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια κλάση ηρώων, οι οποίοι αποκαλούνται SuperChargers και ξεχωρίζουν με φρέσκιες κινήσεις, ισχυρές επιθέσεις και νέα όπλα. Οι SuperChargers έχουν επίσης ξεχωριστές δυνατότητες στο παιχνίδι που βοηθάνε τους Portal Masters να πολεμήσουν τον Kaos. Είκοσι νέοι χαρακτήρες SuperChargers και 20 νέα οχήματα θα είναι διαθέσιμα.

 

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσαρμογές σε όλα τα οχήματα μέσα στο παιχνίδι με απίστευτα cool τροποποιήσεις και αναβαθμιζόμενα όπλα. Για την απόλυτη gameplay εμπειρία, οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν έναν SuperCharger Skylander με το όχημα του ώστε να δημιουργήσουν μια SuperCharged ένωση, ξεκλειδώνοντας ένα αποκλειστικό mob που ανεβάζει τις επιδόσεις τόσο του οχήματος όσο και του χαρακτήρα.

 

Όχι μόνο είναι τα οχήματα playable στο παιχνίδι, αλλά περιλαμβάνουν και κομμάτια που κινούνται, προσφέροντας ψυχαγωγία και έξω απ’ το παιχνίδι. Επιπλέον, το Skylanders SuperChargers υποστηρίζει όλες τις 300+ Skylanders φιγούρες από τα προηγούμενα παιχνίδια, δίνοντας σε όλους τους τους Skylanders τη δυνατότητα να έχουν τα ηνία σε οχήματα της γης, της θάλασσας, και του αέρα.

 

SSC_Keyshot_HotStreak_FIN_HiRes“Από τότε που συνεργαστήκαμε πρώτη φορά με την Activision για να φέρουμε το αρχικό Skylanders® Spyro’s Adventure στα καταστήματα, πιστεύαμε με όλη μας την καρδιά στη μαγεία και καινοτομία του συγκεκριμένου brand, αλλά και στην ικανότητα της εταιρίας να οραματιστούν ξανά και να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού με την έννοια του toys-to-life,” δήλωσε ο Richard Barry, Global Chief Merchandising Officer, Toys“R”Us, Inc. “Με κάθε καινούργια προσθήκη, η Activision δεν απογοητεύει τους πιστούς fans του franchise, και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ευρύτερη ποικιλία όλου του Skylanders® merchandise, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Skylanders SuperChargers.”

 

Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στην πιο πρόσφατη απόπειρα του Kaos να κυβερνήσει τα Skylands. Σε αυτή του την απόπειρα, ο Kaos απελευθερώνει το πιο διαβολικό του όπλο – έναν τεράστιο ‘‘Σταθμό Doom της απόλυτης Doom Καταστροφής’’ ικανό να καταβροχθίσει τον ουρανό τον ίδιο! Ευτυχώς, ο Master Eon έχει δει τα προειδοποιητικά σημάδια και έχει φέρει μαζί μια ειδική ομάδα από Skylanders για να πιλοτάρει έναν ασταμάτητο στόλο από οχήματα της γης, της θάλασσας, και του αέρα, τα οποία έχουν τη δύναμη να ταξιδέψουν μέσα από τις βασιλείες της καταστροφής για να σταματήσουν τον Kaos!

 

Για να υποστηρίξει την ανακοίνωση του παιχνιδιού, ο πρωταθλητής motorsports Travis Pastrana πρωταγωνιστεί στο trailer του Skylanders SuperChargers.

 

Το Skylanders SuperChargers θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες Xbox 360™ και Xbox One™ της Microsoft, στις κονσόλες PlayStation® 3 και PlayStation® 4, στο Nintendo’s Wii U™, ενώ μια διαφορετική, ξεχωριστή περιπέτεια θα είναι διαθέσιμη στο σύστημα Nintendo’s Wii™ και στη φορητή κονσόλα Nintendo 3DS™. Επιπλέον, ολόκληρη η εμπειρία Skylanders SuperChargers θα είναι διαθέσιμη στο iPad®. Το παιχνίδι θα κυκλοφορεί από 25 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη, από 20 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Αμερική, και από 24 Σεπτεμβρίου στην Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία.

 

Τσεκάρετε τον Pastrana να περνάει τέλεια με τους Skylanders εδώ: