Η Westnet θα διαθέτει προϊόντα και λύσεις Dell, σχεδιασμένα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στα πλαίσια του προγράμματος Partner Direct.

dellΗ Dell ανακοινώνει σήμερα τη σύναψη μιας νέας συμφωνίας συνεργασίας, στα πλαίσια του προγράμματος Dell Partner Direct, με την WestNet Distribution Με τη συμφωνία αυτή, η WestNet Distribution θα διανέμει στην ελληνική αγορά προϊόντα της Dell που απευθύνονται στις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Με την ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνεται η δέσμευση των δύο εταιρειών στην αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Με την είσοδο της WestNet Distrubition στο πρόγραμμα Dell Partner Direct, το δίκτυο συνεργατών της WestNet Distribution θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει από την εταιρία τις σειρές φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών Vostro – οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων Dell όπως: Φορητούς υπολογιστές Latitude, επιτραπέζιους υπολογιστές Optiplex,servers Dell Poweredge. Επιπλέον οι συνεργάτες της WestNet θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους λύσεις που καλύπτουν και τις αποθηκευτικές τους ανάγκες μέσω των προϊοντικών σειρών Dell PowerVault, Dell EqualLogic και  Dell/EMC. Επίσης αποκτούν πρόσβαση στα προϊόντα δικτύωσης Dell PowerConnect.


Η WestNet Distribution -συμφερόντων του Π.Γερμανού- έχει διακριθεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής, παρουσιάζοντας σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της. Εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης του δικτύου συνεργατών της, διαφοροποιείται προωθώντας επιλεγμένα προϊόντα και λύσεις. Ο σαφής προσανατολισμός της εταιρείας στη διανομή προϊόντων τεχνολογίας, παρέχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί τις δεξιότητες των μεταπωλητών της, παρέχοντας ουσιαστική προστιθέμενη αξία στο κανάλι.


Με αφορμή τη συμφωνία συνεργασίας με την WestNet Distribution, o κ. Βαγγέλης Λαγουσάκος, Γενικός Διευθυντής της Dell για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη WestNet Distribution. Καλωσορίζοντας την εταιρία στο πρόγραμμα Dell PartnerDirect, υπογραμμίζουμε τη δέσμευσή μας στο μοντέλο συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Dell και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή προϊόντων και λύσεων για την αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η Dell παρέχει λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για αυτές τις επιχειρήσεις. Η συνεργασία μας με την Westnet Distribution, πιστεύουμε ότι θα δώσει δυνατότητα σε ακόμα περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν για την ανάπτυξή τους, τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των προϊόντων και λύσεων της Dell.»


O κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, διευθύνων σύμβουλος της WestNet Distribution, δήλωσε: « H νέα σημαντική συνεργασία της εταιρίας μας με την Dell, ανταποκρίνεται στα πλάνα της WestNet Distribution για την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της, τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων λύσεων στο κανάλι και την προσέλκυση νέων συνεργατών. Με το ολοκληρωμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της DELL διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το προϊοντικό μας μείγμα, επαναβεβαιώνοντας την δέσμευση μας για συνεχή και αξιόπιστη υποστήριξη του καναλιού».