Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο www.beonlineliveoffline. gr, διαδικτυακό ιστότοπο της Cyta Ελλάδος για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο των Digital Media Awards (Dime) 2015.

Cyta_PhotoTο www.beonlineliveoffline.gr είναι πρωτοβουλία και ιδιοκτησία της Cyta Ελλάδος, ενώ σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία WEDIA. Στα βραβεία Digital Media Awards (Dime) 2015 (Ενότητα: “Ειδικά Βραβεία”, Κατηγορία: Non – Publisher Media Site), κέρδισε Χρυσό βραβείο για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

 

Υπενθυμίζεται ότι το www.beonlineliveoffline.gr αποτελεί μέρος της Κοινωνικής Ευθύνης της Cyta Ελλάδος, ενώ το περιεχόμενο υποστηρίζεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βασικότερος στόχος για τη δημιουργία του παραπάνω ιστότοπου, είναι να εκπαιδεύονται και να ενημερώνονται με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο για την ορθή χρήση του διαδικτύου παιδιά, έφηβοι, γονείς και εκπαιδευτικοί προς αποφυγή των κινδύνων που αυτό επιφυλάσσει. Το περιεχόμενό του www.beonlineliveoffline.gr είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επισκέπτη, ανάλογα με την ηλικία ή την ιδιότητά του. Η Cyta υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που προσέφεραν, συνειδητά, δωρεάν στους πελάτες τους την ενεργοποίηση της υπηρεσίας γονικού ελέγχου safe Internet.