To www.ilikeu.gr, το site σχέσεων & κοινωνικής δικτύωσης του Mad TV, βραβεύει τα πιο ενεργά μέλη του, χαρίζοντας 1 PSP και 4 mp3 player Philips!

ilikeu.grΞεκίνησε το «ilikeu Gold Member Race» το οποίο σε καλεί να γίνεις το πιο active member του ilikeu: κάνε τα δικά σου posts, κάνε τα σχόλια σους στις διάφορες ενότητες του site, φτιάξε το προφίλ σου, ανέβασε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες (δικές σου ή και ό,τι άλλο θέλεις), κάνε friend requests, γίνε fan των υπολοίπων μελών και απόκτησε δικούς σου fans, γράψε στο wall των φίλων σου και κέρδισε πόντους. Όσο πιο ενεργό μέλος είσαι, τόσο πιο πολλούς πόντους παίρνεις!
Βάσει των πόντων που συγκεντρώνει το κάθε μέλος, δημιουργείται και το ilikeu Gold Member Top και κάθε Παρασκευή (06/03, 13/03, 20/03), στις 5 το απόγευμα, οι experts του ilikeu θα βραβεύουν το Gold Member που θα βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στην 1η θέση του top 10 με ένα mp3 player Philips!
Ο μεγάλος νικητής του ilikeu Gold Member Race θα αναδειχθεί την τελευταία εβδομάδα (13/03-20/03) μέσα από κλήρωση ανάμεσα στα 10 μέλη που θα βρεθούν στο top 10 την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού, δηλαδή την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009, στις 5 το απόγευμα, και θα κερδίσει ένα PSP. Κάντε κλικ στο www.ilikeu.gr και μπορεί να είστε εσείς το επόμενο ilikeu Gold Member!