H Pylones Hellas, έχοντας ως στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, επεκτείνει διαρκώς τις πιστοποιήσεις των υπηρεσιών της.

pylones hellasΓι’ αυτό το λόγο και όντας πιστοποιημένη ήδη κατά ISO 9001:2000 από τον Νοέμβριο του 2007, προχώρησε πρόσφατα στην επέκταση του συστήματος ποιότητας (ISO 9001:2000), ώστε να καλύψει και το πεδίο του ’’Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λογισμικού και Πληροφοριακών Συστημάτων’’. Φορέας πιστοποίησης ήταν η TUV Hellas.

«Το νέο σύστημα ποιότητας έχει ως κύριους στόχους την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και την ποιοτική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών» δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

H πιστοποίηση της Pylones Hellas αφορά στην τήρηση της πολιτικής ποιότητας της εταιρείας, την ανταπόκριση στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2000, αλλά και στον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών που σχετίζονται με την υλοποίηση των τελικών υπηρεσιών. «Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η μέγιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη» επεσήμανε ο κ. Νέτος.