Η Epson και η SMART παρέχουν κορυφαία για την αγορά, συνεργατική μάθηση, βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να παραδίδουν αποτελεσματικές διαλέξεις.

Epson_EducationΗ Epson και η SMART Technologies επεκτείνουν την συνεργατική τους σχέση προκειμένου να παρέχουν σε εκπαιδευτικούς σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ), πρόσθετη ευελιξία για την παράδοση αποτελεσματικών διαδραστικών μαθημάτων. Οι διαδραστικοί βιντεοπροβολείς της Epson που πωλούνται σε αυτές τις περιοχές, μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν με το λογισμικό SMART Notebook™ προκειμένου να εξοπλίσουν τους εκπαιδευτικούς με μια συνεργατική λύση εκμάθησης.

 

Η νέα συμφωνία έρχεται να τονίσει την συνεχή δέσμευση της Epson για την παροχή τεχνολογιών παγκοσμίου κύρους που ενισχύουν την εκπαίδευση ανά τον κόσμο και είναι μέρος της στρατηγικής προσβασιμότητας λογισμικού της SMART.

 

Οι διαδραστικοί βιντεοπροβολείς της Epson μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα περιβάλλον σχολικής αίθουσας, δίνοντας στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν συνεργατικά και διαδραστικά μαθήματα. Αυτή η νέα συμφωνία σημαίνει ότι εκπαιδευτικοί των περιοχών ΕΜΕΑ μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με διαδραστικό βιντεοπροβολέα Epson σε συνδυασμό με το κορυφαίο λογισμικό της αγοράς από την SMART.

 

Η κα Μαρία Μάσσιου, Office Manager, Epson Ελλάδος, δήλωσε: “Ο συνδυασμός του λογισμικού Notebook της SMART και ενός διαδραστικού βιντεοπροβολέα της Epson, θα εξοπλίσει τους εκπαιδευτικούς με περαιτέρω ευελιξία για την δημιουργία μαθημάτων που δίνουν ζωή στη μάθηση.”

 

Κάτω από την νέα συμφωνία, η Epson μπορεί να διαθέτει το λογισμικό SMART Notebook στους καταναλωτές που αποκτούν έναν διαδραστικό βιντεοπροβολέα Epson, μέσω του δικτύου των επίσημων μεταπωλητών της. Οι ήδη υπάρχοντες κάτοχοι διαδραστικών βιντεοπροβολέων Epson, θα μπορούν επίσης, να προμηθευτούν, ξεχωριστά, το λογισμικό SMART Notebook.

 

Το 2013, η SMART για πρώτη φορά, έδωσε τα δικαιώματα διανομής για το ιδιόκτητο λογισμικό συνεργατικής εκμάθησης σε κατασκευαστή υλικού, δίνοντας στην Epson τη δυνατότητα να προσφέρει το λογισμικό Notebook μαζί με τους βιντεοπροβολείς που διατίθενται στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική. Η πιο πρόσφατη συμφωνία, εκτείνει την παροχή αυτή και στις χώρες ΕΜΕΑ.

 

Ο David Lapides, Director, Software Strategy and Channels, SMART Technologies, δήλωσε: “Η στρατηγική της SMART είναι να διαθέσει το πιο δημοφιλές λογισμικό συνεργατικής εκμάθησης, σε περισσότερα σχολεία, καθηγητές και μαθητές ανά τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Epson και την ηγετική σειρά βντεοπροβολέων της, σαν ένα βήμα προς την πραγματοποίηση αυτού του στόχου.”

 

Οι άδειες για το λογισμικό SMART Notebook θα είναι διαθέσιμες για αγορά, μαζί με τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς της Epson, από την 1η Μαίου 2015, στις περιοχές ΕΜΕΑ. Οι άδειες για το λογισμικό SMART Notebook για ήδη υπάρχοντες πελάτες της Epson, θα είναι διαθέσιμες μέσω των επίσημων μεταπωλητών Epson και SMART.