Εμπλουτίζεται το περιεχόμενο της Samsung Smart TV με την προσθήκη του ειδησεογραφικού portal thetoc.gr. Οι κάτοχοι θα έχουν έτσι “έξυπνη” ενημέρωση.

JS9500_TheTOC_Screen2Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ειδησεογραφικό portal ‘The TOC’ (The Times Of Change), καθώς η εφαρμογή διατίθεται ειδικά στη Samsung Smart TV.

 

Το TheTOC.gr, αποτελεί ένα ειδησεογραφικό portal, το οποίο έχοντας παρουσία στο διαδίκτυο, τα smartphones και τα tablets, ενισχύει την παρουσία του στα ψηφιακά μέσα με τη Samsung Smart TV. Το portal φέρει την υπογραφή της Έλλης Στάη και προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από multimedia περιεχόμενο με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

 

Μέσα από μια εύχρηστη εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για τη Samsung Smart TV, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων έχουν διαρκή και έγκυρη ενημέρωση σε πλήθος θεμάτων, όπως αυτά καταγράφονται από το ‘The TOC’. H εφαρμογή καλύπτει την επικαιρότητα, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και high definition video.

 

Η κα Έλλη Στάη, Πρόεδρος του thetoc.gr δήλωσε: «Έχοντας ήδη ισχυρή παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες, σε desktop, tablet και smartphones, η συνεργασία μας με την Samsung για την Smart TV εφαρμογή, “κουμπώνει” απόλυτα με το αρχικό αναπτυξιακό όραμα του THE TOC, για ένα δυναμικό ιντερνετικό τηλεοπτικό προϊόν, γεγονός που κάνει την τηλεοπτική εφαρμογή πολύ ελκυστική».

 

Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Consumer Electronics Director της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Το ελληνικό περιεχόμενο και ο τομέας της ειδησεογραφίας στη Samsung Smart TV ενισχύονται σημαντικά με τη συνεργασία μας με το ‘The TOC’. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους κατόχους Smart TV τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο».

 

H εφαρμογή ‘The TOC’ είναι διαθέσιμη σε μοντέλα Smart TV 2012, 2013, 2014 και 2015 στην κατηγορία «Πληροφορίες» του Samsung Apps.