Με τα Keep Out HX5CH Headset θα “ζήσετε” παιχνίδι… χάρη στην επαγγελματική απόδοση του ήχου τους. με άλλα λόγια, χαρίζουν ρεαλιστική εμπειρία στα PC games.

KeepOut_HX5CH_frontalΗ Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το HX5CH Headset. Πρόκειται για ένα σετ ακουστικών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν ακόμα πιο επαγγελματική απόδοση ήχου στα video games. Είναι ιδανικά για παίκτες που αναζητούν την απόλυτη ρεαλιστική εμπειρία στο παιχνίδι.

 

Διαθέτουν ακουστικά υψηλής πιστότητας, με ισχύ 100 mW και αντίσταση 32 Ω, χαρακτηριστικά που εγγυώνται ένα τέλειο ηχητικό περιβάλλον στο gaming. Τα ακουστικά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χρήστη χάρη στα μπράτσα από μαλακό υλικό, ενώ τα άνετα μαξιλάρια επιτρέπουν τέλεια στερέωση των ακουστικών και ολοκληρωτική ηχομόνωση, συμβάλλοντας σε μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία.

 

Το τελευταίας τεχνολογίας detachable μικρόφωνο, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για άριστη επικοινωνία, μειώνοντας τον εξωτερικό θόρυβο και χαρίζοντας ρεαλισμό στα παιχνίδια. Ένα ενσωματωμένο χειριστήριο, επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο των βασικών λειτουργιών όπως την αυξομείωση της έντασης, τη λειτουργία mute και την απομόνωση του μικροφώνου.

 

KeepOut_HX5CH_aΤο καλώδιο μήκους 2 μέτρων, παρέχει μέγιστη κινητικότητα, αντοχή και εργονομία. Η επένδυσή του με ειδικό νάιλον υλικό αποτρέπει τη φθορά που προκαλεί το μπέρδεμα του καλωδίου, ενώ τα υψηλής ποιότητας βύσματα τύπου Jack (3,5 mm) εγγυώνται αντοχή και αξιοπιστία.

 

Τέλος, το συνοδευτικό software είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών τόσο για τις βασικές όσο και για πιο σύνθετες configurations. Με ανθεκτικό φινίρισμα από καουτσούκ, το HX5CH Headset έχει σχεδιαστεί για αντοχή σε χιλιάδες virtual μάχες και καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Ακουστικά
Εύρος συχνοτήτων: 20 Hz – 20 KHz
Αντίσταση: 32 Ω
Ευαισθησία: 105 dB ± 3 dB
Μέγιστη ισχύς: 100 mW
Μέγεθος ακουστικού: 40 mm

 

Μικρόφωνο
Εύρος συχνοτήτων: 50 Hz – 5 KHz
Ευαισθησία: -46 dB ± 2 dB
Διάσταση jack: 3,5 mm