Τα Taxibeat παίζουν jazz σε συνεργασία με το 15ο Athens Technopolis Jazz Festival από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου. Τα οχήματα θα κινούνται στους ρυθμούς του φεστιβάλ.

Athens_jazz_fest_activationΤα ταξί του Taxibeat παίζουν jazz μουσική για τους επιβάτες, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival. Επιλεγμένα οχήματα που κυκλοφορούν σε όλη την Αθήνα κινούνται στους ρυθμούς του φεστιβάλ, έχοντας ως σάουντρακ των διαδρομών τους τη μουσική συλλογή που επιμελήθηκε το Athens Technopolis Jazz Festival ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.


Με τον τρόπο αυτό, οι ήχοι του φεστιβάλ ταξιδεύουν πέρα και έξω από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε ολόκληρη την πόλη, μεγαλώνοντας τη γιορτή.

 

Τα ταξί που συμμετέχουν στην εγχώρια γιορτή της jazz, έχουν τη διακριτική ονομασία “Jazz Cabs”. Όταν ένα Jazz Cab βρίσκεται κοντά στον επιβάτη που πραγματοποιεί κλήση ταξί μέσω Taxibeat, τότε αυτό θα εμφανίζεται στη λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς. Για να επιβιβαστεί κανείς σε ένα Jazz Cab και να απολαύσει τη διαδρομή του με jazz διάθεση, δε χρειάζεται να κάνει κάτι περισσότερο παρά να το επιλέξει από τη λίστα του.

 

Τα Jazz Cabs λειτουργούν ως κανονικά ταξί. Μπορεί να τα επιλέξει κανείς μέσω της εφαρμογής του Taxibeat είτε ο προορισμός του είναι το Athens Technopolis Jazz Festival είτε οποιοδήποτε άλλο σημείο στην πόλη, ενώ η χρέωση για τη διαδρομή καθορίζεται όπως συνήθως, βάσει του κόστους που αναγράφεται στο ταξίμετρο.

 

App_jazz_cabΗ δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του φεστιβάλ και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.


To Athens Technopolis Jazz Festival γιορτάζει φέτος 15 χρόνια και μετρατρέπει το χώρο της Τεχνόπολης για 5 μέρες, σε έναν προορισμό Πολιτισμού, Τεχνών και Δημιουργικότητας φιλοξενώντας jazz τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη και μια σειρά εικαστικών και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων. Συμμετέχουν καλλιτέχνες από Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ισραήλ, Βέλγιο και Τουρκία για να μας ταξιδεύσουν με jazz μελωδίες.